+180 минути
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Ароматно печено пиле с печени кореноплодни зеленчуци
Това печено пиле в близкоизточен стил е овкусено със заатар и сумак. Поднесено с печени кореноплодни зеленчуци и сос Грейви е наистина впечатляващо. А от остатъците, може да си направите завит сандвич...
Рецепти Пушена шунка на скара с ананасова глазура
Тази печена бавно на барбекю шунка е неустоима на вкус - леко сладка от ананасовата глазура, сервирана с печено зеле и снежен грах със синьо сирене и орехи.
Рецепти Чили хот дог с чили кон карне
Ароматното и богато на вкусове чили кон карне е идеално за топинг върху хот дог.
Рецепти Бабка с горски плодове и шоколад
Бабка се приготвя от маслено тесто с мая. В тази рецепта, обаче, то е обогатено с компот от горски плодове и парченца шоколад. Докато е още топъл, се маже със захарен сироп. Сладкиш за специални случа...
Рецепти Пилаф с телешко
За таза рецепта телешкото месо се вари дълго време, след това се накъсва и се готви с ориз.
Рецепти Лепкави свински ребра с бананов кетчуп
Лепкавите свински ребра са върха на барбекю изкуството - първо се мариноват, след това се пекат дълго в различни температурни зони, като се пръскат с ябълков спрей и се мажат с кетчуп с печени банани....
Рецепти Поркета
Това руло от свинско месо, с пълнеж от горчица, филенца аншоа и пресни подправки, се пече до хрупкава коричка и крехка вътрешност. Истински шедьовър!
Рецепти Агнешка чорба
Агнешката чорба се приготвя бавно. Месото се сварява до пълна готовност, а бульонът се прецежда. Накрая супата се застройва. Класическа пролетна супа от българската кухня!