+180 минути
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиОсолена океанска пъстърва с джин и крем фреш
Овкусеното със стръкове див копър, семена кориандър и нотка джин филе пъстърва се осолява в продължение на 12-14 часа. След това се тънко нарязаната риба се поднася с крем фреш и кресон. Насладете се...
РецептиПайчета със задушено в бира говеждо
В тези великолепни пайчета има толкова много вкус - от бавно задушеното говеждо месо със зеленчуци и бира до хрупкавото маслено тесто със сирене. Можете да направите голям пай вместо 10 малки пайчета.
РецептиЗадушени телешки бузи с анасон
Телешките бузи се готвят дълго и бавно, но резултатът е вкусно меко месо на конци. Гарнирайте с бланширани зеленолистни зеленчуци и ориз.
РецептиКозуначени рула с орехи и мармалад
Тези козуначени рула с плънка от смлени орехи, есенция ром и мармалад са идеални за закуска, както и за хапване навън - на работа или на път. Сухата мая на Dr. Oetker е дехидратирана, затова няма нужд...
РецептиПанакота с кисело мляко и горски плодове
Съчетанието на кисело мляко с горски плодове и щипка ванилова захар в този нежен десерт е наистина неустоимо. За да може да се оформи, десертът се приготвя с желатин. Научете тънкостите при работа с...
РецептиШоколадов фъдж с шоколадова глазура
Основна роля в този много шоколадов сладкиш играе качественото какао. То трябва да е ароматно и маслено, точно като премиум какаото на Dr. Oetker. Не забравяйте да добавите и бакпулвер към сместа, за...
РецептиАгнешка плешка с хрупкави картофи
Това печено агнешко не изисква много усилия, а повече време, тъй като се пече бавно. Поднесете с хрупкави печени картофи и италиански чеснов сос с пресни подправки.
РецептиАроматно печено пиле с печени кореноплодни зеленчуци
Това печено пиле в близкоизточен стил е овкусено със заатар и сумак. Поднесено с печени кореноплодни зеленчуци и сос Грейви е наистина впечатляващо. А от остатъците, може да си направите завит сандвич...