• Шоколадови кокосови орехиРецепти
    Шоколадови кокосови орехи

    Предлагаме ви рецепта за малко приложно изкуство в кухнята. За да оформите черупката на шоколадовите кокосови орехи, ще ви трябват празни шоколадови яйца. След като се оформят подобаващо, шоколадовите...

  • Соден хляб с ирландско сирене и мащеркаРецепти
    Соден хляб с ирландско сирене и мащерка

    Соденият хляб се приготвя лесно и бързо. В тази рецепта хлябът е обогатен с прясна мащерка и ирландско зряло сирене.

  • Суфле от пармезан с поширани крушиРецепти
    Суфле от пармезан с поширани круши

    Това е рецепта за солено суфле с пармезан. Въздушната и нежна текстура на суфлето се съчетава идеално с наситения сладък вкус на пошираните във вино круши.

  • Италиански оризов кексРецепти
    Италиански оризов кекс

    Това е рецепта за пухкав кекс с ориз арборио. За да приготвите оризовия кекс, ще са Ви необходими още яйца, захар, прясно мляко, смлени бадеми и брашно.

  • Щрудел и щрукли с боровинкиРецепти
    Щрудел и щрукли с боровинки

    В тази рецепта за щрудел Примож приготвя тестото, след това го разточва върху покривка, разпределя пълнежа и го навива на руло. За щруклите пък рулото се нарязва на филийки и се варят във вряща вода....

  • Боб в доматен сосРецепти
    Боб в доматен сос

    Това е рецепта за зрял боб в доматен сос. Бобът в доматен сос се консервира в буркани, а през зимните месеци от него се приготвя печен боб на фурна.

  • Мармалад от боровинки и мармалад от малиниРецепти
    Мармалад от боровинки и мармалад от малини

    Боровинките и малините са едни от най-подходящите плодове за приготвяне на сладко и мармалад. Тази рецепта за плодов мармалад е супер лесна, така че може да правите по няколко бурканчета всеки път кат...

  • Хляб на осморки с кафяво маслоРецепти
    Хляб на осморки с кафяво масло

    Този хляб се приготвя от тесто с мая и много масло. Заради маслото тестото се сгъва по специален начин няколко пъти, за да стане на слоеве.