• Шишчета с телешко със соев сос и сусамРецепти
    Шишчета с телешко със соев сос и сусам

    Месото за тези шишчета е мариновано със соев сос, сусамово олио, джинджифил и лимонов сок. Шишчетата се пекат само 5 минути в грил-тиган, за да станат сочни и крехки.

  • Хапки с диня, кокос и свинскоРецепти
    Хапки с диня, кокос и свинско

    Това са малки хапки от печено свинско филе с пикантна марината върху кубчета диня, овкусени с кафе, кокосова вода и портокалов сок. Сладко, свежо, пикантно!

  • Наси лемакРецепти
    Наси лемак

    Наси лемак е националното ястие на Малайзия и въпреки че вариациите му са безкрайни, в него задължително присъстват сварен в кокосово мляко ориз, няколко хрупкави добавки и запържена пикантна паста са...

  • Черно ризото с просеко, скариди и лаймРецепти
    Черно ризото с просеко, скариди и лайм

    Това е рецепта за черно ризото. То се сервира върху кралски скариди, "сготвени" в лимонов сок, а поставените върху ориза топки бурата се топят от топлината му.

  • Хавайска купа покéРецепти
    Хавайска купа покé

    Покé (Poké) е традиционно хавайско ястие, което съдържа нарязана на кубчета сурова риба, много зеленчуци и варен ориз. Тази рецепта ще ви научи как да си приготвяте у дома това здравословно ястие.

  • Шоколадова украса - цветеРецепти
    Шоколадова украса - цвете

    Научете как може сами да направите украса за сладкиш или торта, която ще го превърне в наистина специален десерт.

  • Скариди със зелен чайРецепти
    Скариди със зелен чай

    Ако разполагате с много пресни речни скариди, пригответе ги по тази китайска рецепта - със зелен чай, белтък и малко нишесте.

  • Панакота с поширани ягодиРецепти
    Панакота с поширани ягоди

    Панакота е десерт, който трябва да се приготви предварително, за да престои достатъчно време в хладилник и да стегне.  В тази рецепта панакотата от сметана и кисело мляко е съчетана с поширани ягоди.