• Къри с пилеРецепти
    Къри с пиле

    Пиле с масло е едно от най-популярните индийски кърита в цял свят. Ароматните пилешки хапки са потопени в невероятно кремообразен кърси сос. Ще се изненадате колко лесно се приготвя това ястие и какъв...

  • Печени пилета с печени картофиРецепти
    Печени пилета с печени картофи

    Няма нищо по-хубаво от неделния обяд с печено месо, но когато на масата има печенот пиле, то никога не е достатъчно, особено ако има гладни тийнеджъри наоколо. Винаги купувайте свободно отглеждани пил...

  • 3 вида печена наденицаРецепти
    3 вида печена наденица

    Три вида наденици - телешки, пилешки и вегетариански, приготвени с различни сосове и изпечени така, че да зацвърчат апетитно.

  • Яхния от нахут и печено зелено пилеРецепти
    Яхния от нахут и печено зелено пиле

    Пикантни печени пилешки бутчета, поднесени върху дал от нахут и леща.

  • Салата с поширано пиле и сос "Мускетар"Рецепти
    Салата с поширано пиле и сос "Мускетар"

    За тази фина и леко пикантна салата първо се пошира пилето. След това то се накъсва на парченца и към него се добавят зеленчуци. Ролята на обединител играе сосът "Мускетар". Салатата се сервира в лист...

  • Бутчета от токачка с провансалски сосРецепти
    Бутчета от токачка с провансалски сос

    Това е рецепта за яхния с бутчета от токачка и маслини. Месото на токачката е подобно на пилешкото и се готви по същия начин и за същото време. 

  • Сватбен пилафРецепти
    Сватбен пилаф

    Това ястие произхожда от Югоизточна Турция и обикновено се поднася на сватби. То символизира съвместното изграждане на нов дом.  Приготвянето му изисква време и се осланя на изграждани през вековете к...

  • Пилешки сатай шишчета по малайзийскиРецепти
    Пилешки сатай шишчета по малайзийски

    Добрите шишчета сатай трябва да са вкусни дори и без сос. Мариновайте пилешкото по-дълго време и го овкусете добре. След това изпечете шишчета и поднесете с пикантен сос с фъстъци.