жълтъци
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиФренски тарт с праскови
Този тарт с праскови е наистина впечатляващ, но и много вкусен. Прасковите могат да бъдат заменени с нектарини или кайсии.
РецептиСтек тартар
При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.
РецептиТелешко Уелингтън
При приготвянето на това класическо ястие от английската кухня трябва да се следват определени стъпки, тъй като и месото, и тестото трябва да са охладени. Телешкото Уелингтън е подходящо за поднася на...
РецептиПанакота с крем от мандарини
Тази панакота се приготвя от течна сметана и желатин. Щом кремът стегне, се залива с яйчен крем от мандарини. Лек и освежаващ десерт!
РецептиРиба със сос "Беконез"
Хрупкави филета от лаврак на тиган, поднесени с гарнитура от черна леща и нежен сос от жълтъци, масло и бекон.