• Френски тарт с прасковиРецепти
    Френски тарт с праскови

    Този тарт с праскови е наистина впечатляващ, но и много вкусен. Прасковите могат да бъдат заменени с нектарини или кайсии.

  • Стек тартарРецепти
    Стек тартар

    При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.

  • Телешко УелингтънРецепти
    Телешко Уелингтън

    При приготвянето на това класическо ястие от английската кухня трябва да се следват определени стъпки, тъй като и месото, и тестото трябва да са охладени. Телешкото Уелингтън е подходящо за поднася на...

  • Панакота с крем от мандариниРецепти
    Панакота с крем от мандарини

    Тази панакота се приготвя от течна сметана и желатин. Щом кремът стегне, се залива с яйчен крем от мандарини. Лек и освежаващ десерт!

  • Риба със сос "Беконез"Рецепти
    Риба със сос "Беконез"

    Хрупкави филета от лаврак на тиган, поднесени с гарнитура от черна леща и нежен сос от жълтъци, масло и бекон.