жълтъци
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти
Шоколадови маслени бисквити
Тези шоколадови правоъгълничета се приготвят от маслено тесто с портокалов вкус. След като се изпекат и изстинат, се заливат с разтопен шоколад, а върху него, за разкош, се нанася златен прах.
Рецепти
Френски тарт с праскови
Този тарт с праскови е наистина впечатляващ, но и много вкусен. Прасковите могат да бъдат заменени с нектарини или кайсии.
Рецепти
Стек тартар
При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.
Рецепти
Телешко Уелингтън
При приготвянето на това класическо ястие от английската кухня трябва да се следват определени стъпки, тъй като и месото, и тестото трябва да са охладени. Телешкото Уелингтън е подходящо за поднася на...
Рецепти
Панакота с крем от мандарини
Тази панакота се приготвя от течна сметана и желатин. Щом кремът стегне, се залива с яйчен крем от мандарини. Лек и освежаващ десерт!
Рецепти
Риба със сос "Беконез"
Хрупкави филета от лаврак на тиган, поднесени с гарнитура от черна леща и нежен сос от жълтъци, масло и бекон.
Рецепти
Пастис де Белем
Рецепта за класическия португалски десерт "Пастейш де ната" - хрупкави кошнички от многолистно тесто, пълни с нежен яйчен крем. Преди да отхапете, поръсете с канела и пудра захар.






