• Свински пържоли в хавайски стилРецепти
    Свински пържоли в хавайски стил

    В тази рецепта изпечените в грил-тиган свински пържоли без кост, намазани със соев сос и смес от хавайски подправки, идеално се съчетават с доматената салата с лук, чесън и джинджифил.

  • Чап чойРецепти
    Чап чой

    Това ястие представя основен кулинарен метод на приготвяне на храна в китайската кухня. Всички съставки се запържват поотделно в уок за кратко, а след това се приготвя сос, сгъстен с нишесте, в който...

  • Кюфтета "Лъвски глави" по шанхайскиРецепти
    Кюфтета "Лъвски глави" по шанхайски

    В сместа за тези големи кюфтета се добавят водни кестени. Кюфтетата първо се пържат, а след това се задушават на слаб огън в соев сос. Сервират се върху варен бок чой.

  • Пълнени питки с пилешко къриРецепти
    Пълнени питки с пилешко къри

    Тестото за тези пълнени питки се приготвя за 10 минути. Всяко парче тесто се пълни с пикантно пилешко къри и се увива в листо пандан. След като втасат, хлебчетата се пекат във фурна.

  • Лепкави агнешки ребраРецепти
    Лепкави агнешки ребра

    За да станат крехки, агнешките ребра първо се варят, а след това се пекат, обилно намазани със смес от соев сос, балсамов оцет, захар и мед. Сервират се в голяма чиния, за да е споделено удоволствието...

  • Пилешки крилца на барбекю по 3 начинаРецепти
    Пилешки крилца на барбекю по 3 начина

    Тази рецепта за печени на скара пилешки крилца представя три начина за приготвянето им според барбекю соса, с който се мариноват. Вариантите са корейски сос, соево-меден и горчичен.

  • Ряпа на пара със сушени мидиРецепти
    Ряпа на пара със сушени миди

    1. Накиснете мидите в 1 1/2 ч.ч. гореща вода за 30 минути. Запазете водата. 2. Обелете ряпата и нарежете на кръгчета с дебелина 4 см. По средата на всяко кръгче издълбайте дупка с размера на сушена м...

  • Телешко по китайскиРецепти
    Телешко по китайски

    Тази рецепта е подходяща за приготвяне в мултикукър или тенджера под налягане. След като месото се запечата в тиган се прехвърля в уреда заедно със задушени лук, чесън и джинджифил. Залива се със смес...