• Шоколадов чийзкейк без печенеРецепти
    Шоколадов чийзкейк без печене

    Основата за точи чийзкейк е от какаови бисквити и разтопено масло, а пълнежът от крем-сирене и бита сметана. Има и много шоколад под формата на шоколадова глазура, с която сладкишът се залива накрая....

  • Кифличките на мамаРецепти
    Кифличките на мама

    Тези кифлички (сконс) се приготвят лесно и са идеални за закуска, съчетани с бита сметана и мармалад. В сместа се добавят предварително накиснати в гроздов сок червени боровинки.

  • Хлебен пудинг с кроасани и лешнициРецепти
    Хлебен пудинг с кроасани и лешници

    Този хлебен пудинг е приготвен с кроасани вместо с хляб за по-нежен и по-маслен вкус. Съчетаните с шоколад и лешници парченца кроасани се заливат с богата смес от прясно мляко, сметана и яйца.

  • Талятели със сос с просеко и пушена сьомгаРецепти
    Талятели със сос с просеко и пушена сьомга

    Това е рецепта за паста, съчетана с висококачествени продукти. В соса с пушена сьомга се добавя просеко, а готовата паста се поръсва с червен хайвер.

  • Смокини с прошуто и горгонзолаРецепти
    Смокини с прошуто и горгонзола

    Това е рецепта за изтънчени на вкус сладко-солени хапки. Едрите смокини се увиват в прошуто и се запичат за кратко. Поднасят се поръсени със сос от горгонзола и сметана, както и с печени лешници.

  • Ньоки с горгонзола, бекон и шафранРецепти
    Ньоки с горгонзола, бекон и шафран

    Тестото за ньоките се приготвя от сварени картофи, брашно, настърган пармезан и яйце. Кремообразният сос се приготвя от запържени парченца спек, сметана и горгонзола. След като ньоките се сварят за ня...

  • Биволска панакота с лимончело и ягодиРецепти
    Биволска панакота с лимончело и ягоди

    Нежен кремообразен десерт от биволско кисело мляко и сметана. Плътният млечен вкус се гарнира чудесно с ягодовия сос с лимончело. Десертът трябва да престои няколко часа в хладилник.

  • Десерт „Три млека“Рецепти
    Десерт „Три млека“

    Въпреки че по произход сладкишът "Три млека" е латиноамерикански, това е рецепта за  известния албански сладкиш със същото име. След като пандишпановия блат се изпече, той се надупчва и се залива със...