• Къри с морски дарове и пири-пириРецепти
    Къри с морски дарове и пири-пири

    Това къри с миди, скариди и филе от риба се приготвя с много зеленчуци. Пикантността му идва от лютия пипер пири-пири и сместа от индийски подправки. Чудесен пимер за смесването на вкусове от различни...

  • Празнична шоколадова тортаРецепти
    Празнична шоколадова торта

    Тази много шоколадова торта със сметанов крем в правоъгълна форма е идеална за всеки празник, на който ще присъстват много хора. Може да я приготвите предварително.

  • Десерт "Дубайски шоколад"Рецепти
    Десерт "Дубайски шоколад"

    Хрупкав кадаиф, ядки шамфъстък в комбинация със специалния пудинг с вкус Баварски крем на Dr. Oetker  - всяка хапка  е вълшебна!  

  • Банофи пай със солен карамелРецепти
    Банофи пай със солен карамел

    Основата за този пай е бисквитена, а кремът се приготвя супер бързо с помощта на крем "Оле" солен карамел на Dr. Oetker. За по-плътен и стегнат крем използвайте мляко на стайна температура, а за по-пу...

  • Тартифлет с пилешкоРецепти
    Тартифлет с пилешко

    Класическият тартифлет е ястие с картофи, бекон, лук и сирене Ребушон, традиционно произвеждано в района на Алпите. Изберете пушена сушена шунка по ваш вкус, а ако не намерите сирене Реблушон, използв...

  • Мини картофи "Дафиноа"Рецепти
    Мини картофи "Дафиноа"

    Тези отделни порции картофи "Дафиноа" са истинска наслада и са подходящи за гарнитура към всякакви ястия. Тънко нарязани кръгчета картофи се редуват на слоеве с настъргано сирене и сметана.

  • Панакота с кисело мляко и горски плодовеРецепти
    Панакота с кисело мляко и горски плодове

    Съчетанието на кисело мляко с горски плодове и щипка ванилова захар в този нежен десерт е наистина неустоимо. За да може да се оформи, десертът се приготвя с желатин. Научете тънкостите при  работа с...

  • Пандишпаново руло със сметанов кремРецепти
    Пандишпаново руло със сметанов крем

    Добавянето на пудинг, както и на бакпулвер, в сместа за пандишпановия блат, прави текстурата му още по-въздушна. Преди да се навие на руло, блатът се намазва със сметанов крем и сладко от боровинки. Н...