• Тостада от точени кори със севичеРецепти
    Тостада от точени кори със севиче

    Севиче е метод за приготвяне на морска храна. Нарязаната на дребни парченца бяла риба се залива с лимонов сок. Поднася се върху основа от запечени точени кори заедно със смес от авокадо, лук и зърна п...

  • Печена риба Джон Дори с пушена картофена салатаРецепти
    Печена риба Джон Дори с пушена картофена салата

    Рибата Джон Дори се среща във водите на Атлантическия океан и Средиземно море. Тъй като се среща рядко на пазара, тя може да бъде заменена с лаврак. Преди да се изпече на скара, рибата се овкусява с р...

  • Спагети с маринована риба и сицилиански цитрусов дресингРецепти
    Спагети с маринована риба и сицилиански цитрусов дресинг

    В тази рецепта филето риба меч се маринова в цитрусов дресинг, а след това се съчетава с пълнозърнести спагети, сушени домати и зелени маслини. Вместо със сирене пастата се поръсва с пангритата. Нусто...

  • Цял печен лавракРецепти
    Цял печен лаврак

    Няма нищо по-апетитно от печена на скара риба. Целият печен лаврак се поднася с доматен сос и запечени и овкусени с аншоа броколини.

  • Маринована риба в нумусРецепти
    Маринована риба в нумус

    Фина комбинация между тънко нарязано мариновано рибно филе, резени авокадо, люта чушка, пържен лук и листа пресни подправки.

  • Пържен морски дяволРецепти
    Пържен морски дявол

    1. Сипете 200 мл вода заедно със солта в тенджерка и затоплете докато солта се разтопи. 2. В купа сипете 800 мл студена вода и към нея добавете топлата вода с разтворената сол. Поставете парчето риба...

  • Паеля с морски даровеРецепти
    Паеля с морски дарове

    1. Загрейте зехтина в тенджера с двойно дъно и запържете в него до златисто кафяво нарязаните на тънки филийки скилидки чесън, на умерен огън. Добавете нарязаната на парчета пикантна наденица ндуя или...

  • Риба с билкова коричка, зелен боб и сосРецепти
    Риба с билкова коричка, зелен боб и сос

    1. Поставете филето в голяма чиния и го поръсете с едра морска сол. Поставете в хладилник за 30 минути. 2. За коричката начупете хляба и го сложете в блендер или кухненски робот .Добавете стръковете...