• Задушено пилешко с грейпфрут и кускусРецепти
    Задушено пилешко с грейпфрут и кускус

    Това е една бърза и лесна рецепта за приготвяне, но богата на вкусове. Пилешкото месо се задушава на бавен огън заедно с лук, чесън, подправки и сок на грейпфрут. След това се поднася върху топъл куск...

  • Пикантно печено пилешко с мангоРецепти
    Пикантно печено пилешко с манго

    1. За пикантната джърк марината нарежете на едро лютите чушки със смеките и пресния лук и ги слолжете в блендер/чопър. Добавете листенцата мащерка, обелените скилидки чесън, обеления и нарязан на парч...

  • Пилешка яхния с ориз с бобРецепти
    Пилешка яхния с ориз с боб

    1. В дълбока тавичка пригответе маринатата, като смесите добре всички съставки. Оваляйте добре бутчетата в сместа, покрийте съда и поставете в хладилник най-малко за 2 часа. 2. Извадете бутчетата от...

  • ПодваракРецепти
    Подварак

    1. Измийте ориза и ечемика под течаща вода и ги изцедете добре. Поставете ги в тенджера и ги залейте със студена вода - 1 пръст над зърната. Сварете ги до готовност. 2. Пресипете нарязаното кисело зе...

  • Пилешки рула с прошуто и сиренеРецепти
    Пилешки рула с прошуто и сирене

    1. Начукайте бутчетата на пържоли. Сложете ги в дълбок съд и добавете горчица, зехтин, майонеза, сол и листенца майорана. Разбъркайте добре,  като втриете продуктите в месото. Оставете месото да се ма...

  • Пилешки бургер със Скоч Боне и майонеза с тамариндРецепти
    Пилешки бургер със Скоч Боне и майонеза с тамаринд

    1. За зелената паста сложете нарязаните листа кориандър, магданоз и мащерка в блендер. Отстранете дръжките на лютите чушки Скоч Боне и ги разрежете на двее (ако желаете, отстранете и семките им). Доба...

  • Пиле с кайсии и кокосово млякоРецепти
    Пиле с кайсии и кокосово мляко

    1. За пастата за кърито нарежете на едро стъблата лимонена трева, обелете и нарежете на едро джинджифила, отстранете дръжките на лютите чушки и ги разрежете наполовина. Сложете всичко в кухненски робо...

  • Лепкаво пилеРецепти
    Лепкаво пиле

    1. В купа сипете кетчупа, соса "Уорчестър", меда и обелените и смачкани с преса скилидки чесън. Разбъркайте продуктите много добре. 2. Измийте и подсушете добре пилешките бутчета. Напревете по 4 напр...