• Пълнени питки с пилешко къриРецепти
    Пълнени питки с пилешко къри

    Тестото за тези пълнени питки се приготвя за 10 минути. Всяко парче тесто се пълни с пикантно пилешко къри и се увива в листо пандан. След като втасат, хлебчетата се пекат във фурна.

  • Карибско къри с печено пилеРецепти
    Карибско къри с печено пиле

    Основата на всяко добро къри са подправките. Къри сосът трябва да къкри 30 минути на огъня. Към него се поднасят печените на шиш пилешки бутчета, салата колсло и печени плантани. Пиршество в карибски...

  • Пиле по ловджийскиРецепти
    Пиле по ловджийски

    Това е рецепта за яхния от пилешки бутчета със зеленчуци, бяло вино, маслини и доматен сос. Вкусно, особено с филия топъл хляб!

  • Хлебчета на пара с пържено пилеРецепти
    Хлебчета на пара с пържено пиле

    Тестото за китайските хлебчета на пара е с мая и както подсказва името им, те се варят на пара. След това се пълнят с панирано пилешко месо, маринована краставица и лют майонезен сос.

  • Пилешки бутчета и карфиол с джърк маринатаРецепти
    Пилешки бутчета и карфиол с джърк марината

    Ако разполагате с предварително приготвена джърк марината, приготвянето на месо и зеленчуци с нея става лесно и вкусно. Само намажете добре пилешките бутчета и филиите карфиол с марината и печете върх...

  • Задушено пилешко с грейпфрут и кускусРецепти
    Задушено пилешко с грейпфрут и кускус

    Това е една бърза и лесна рецепта за приготвяне, но богата на вкусове. Пилешкото месо се задушава на бавен огън заедно с лук, чесън, подправки и сок на грейпфрут. След това се поднася върху топъл куск...

  • Пикантно печено пилешко с мангоРецепти
    Пикантно печено пилешко с манго

    1. За пикантната джърк марината нарежете на едро лютите чушки със смеките и пресния лук и ги слолжете в блендер/чопър. Добавете листенцата мащерка, обелените скилидки чесън, обеления и нарязан на парч...

  • Пилешка яхния с ориз с бобРецепти
    Пилешка яхния с ориз с боб

    1. В дълбока тавичка пригответе маринатата, като смесите добре всички съставки. Оваляйте добре бутчетата в сместа, покрийте съда и поставете в хладилник най-малко за 2 часа. 2. Извадете бутчетата от...