• Хрупкав лаврак с ориз и шафранРецепти
    Хрупкав лаврак с ориз и шафран

    Потопете се в море от кулинарно блаженство с тази рецепта – изкусителна риба със златиста, хрупкава кожа и нежна плът, която ще накара вкусовите ви рецептори да се насладият на симфония от вкусове.

  • Салата с ориз, аспержи и топло пушена сьомгаРецепти
    Салата с ориз, аспержи и топло пушена сьомга

    Топло пушената сьомга е подобна на пошираната, но с допълнителен пушен вкус - идеална е за салати. Лимоновият дресинг съживява вкусовете на тази салата и я изпълва с летни вкусове.

  • КедгъриРецепти
    Кедгъри

    Събудете се за една закуска с индийски привкус. В тази рецепта пушената риба се съчетава със сварени яйца, ориз и вкусовете на къри.

  • Наси лемакРецепти
    Наси лемак

    Наси лемак е националното ястие на Малайзия и въпреки че вариациите му са безкрайни, в него задължително присъстват сварен в кокосово мляко ориз, няколко хрупкави добавки и запържена пикантна паста са...

  • Черно ризото с просеко, скариди и лаймРецепти
    Черно ризото с просеко, скариди и лайм

    Това е рецепта за черно ризото. То се сервира върху кралски скариди, "сготвени" в лимонов сок, а поставените върху ориза топки бурата се топят от топлината му.

  • Хавайска купа покéРецепти
    Хавайска купа покé

    Покé (Poké) е традиционно хавайско ястие, което съдържа нарязана на кубчета сурова риба, много зеленчуци и варен ориз. Тази рецепта ще ви научи как да си приготвяте у дома това здравословно ястие.

  • Къри със скариди и миди "Сен-Жак"Рецепти
    Къри със скариди и миди "Сен-Жак"

    Сосът за това къри може да бъде приготвен предварително без да се добавят скаридите, мидите и кокосовото мляко. Притоплете го и добавете морките дарове. Сервирайте с варен на пара ориз.

  • Стир-фрай със скариди и лимонена треваРецепти
    Стир-фрай със скариди и лимонена трева

    В тази вдъхновена от азиатската кухня рецепта скаридите се запържват за кратко заедно с предварително приготвената паста с лимонена трева. Сервират се веднага с топъл сварен на пара жасминов ориз.