• Бърз гювеч със свински котлетиРецепти
    Бърз гювеч със свински котлети

    Тази рецепта за бърз гювеч наистина ще ви спести много време. Първо се запържват зеленчуците, а котлетите се запечатват. След това всичко се смесва и се пече за кратко.

  • Пикантна зелева салатаРецепти
    Пикантна зелева салата

    Това е рецепта за обогатена зелева салата с пикантен майонезен сос, който не съдържа животински продукти. Освен бяло и червено зеле, салатата съдържа карфиол, моркови, целина, нахут и лешници.

  • Гарнитури към печено пилеРецепти
    Гарнитури към печено пиле

    Това е рецепта за четири гарнитури - картофено пюре от печени на скара картофи, печени моркови и пащърнак с масло, пикантни печени броколини и печена плънка от кайма и кървавица.

  • Пакори „Морковен кейк“ с дип от крем-сиренеРецепти
    Пакори „Морковен кейк“ с дип от крем-сирене

    Това е рецепта за морковен кейк, но под формата на хрупкави пържени късчета - пакори. Топлите пакори се поднасят с дип от крем-сирене.

  • Печени свински ребра със зеленчуков пастетРецепти
    Печени свински ребра със зеленчуков пастет

    За да се получат крехки, сочни и с хрупкава коричка, свинските ребра трябва да се пекат бавно и да се обливат с отделилия се сос. Печените заедно с тях зеленчуци се превръщат в чудесен пастет. Допълни...

  • Смес от сушени зеленчуциРецепти
    Смес от сушени зеленчуци

    Изсушаването на зеленчуци е един от начините за съхранението им за по-дълго време, за зимните месеци. Важно е зеленчуците да са пресни, за да може да запазят полезните си съставки. Тази смес от сушени...

  • Сандвичи Слопи Джо в корейски стилРецепти
    Сандвичи Слопи Джо в корейски стил

    Това е рецепта за бърз голям сандвич по корейски, от който всеки може да си къса. За приготвянето му ще трябва да си набавите някои продукти, характерни за азиатската кухня.

  • Салата с червен оризРецепти
    Салата с червен ориз

    1. Сложете ориза в тенджерка и го залейте с 600 мл студена вода. Добавете 1 ч.л. сол и захлупете. Щом заври, гответе ориза на слаб огън, под капак, зза 25 минути. Щом оризът поизстине, го прехвърлете...