• Печени френски пилета с портокал, салвия и джинджифилРецепти
    Печени френски пилета с портокал, салвия и джинджифил

    Малките френски пилета се приготвят доста по-бързо от обикновените. Но за да станат наистина вкусни, препоръчително е да се мариноват предварително с портокалов сос, джинджифил, чесън и подправки за 1...

  • Халуми в кадаиф с меден дресингРецепти
    Халуми в кадаиф с меден дресинг

    1. Нарежете сиренето на филии с дебелина 1 см. 2. Разплетете и разтегнете кадаифа и го сложете върху плота. Разделете го на тънки дълги ленти/снопове. Намажете всеки сноп кадаиф обилно с разтопено гх...

  • Пържен морски дяволРецепти
    Пържен морски дявол

    Рецептата представя кулинарна техника за правилно пържене на риба.

  • Лепкаво пилеРецепти
    Лепкаво пиле

    1. В купа сипете кетчупа, соса "Уорчестър", меда и обелените и смачкани с преса скилидки чесън. Разбъркайте продуктите много добре. 2. Измийте и подсушете добре пилешките бутчета. Напревете по 4 напр...

  • Бонбони от кокос и малиниРецепти
    Бонбони от кокос и малини

    Супер лесни и бързи за приготвяне домашни бонбони от замразени малини, кокосови стърготини и мед.

  • Пилешко филе със сос Гастрик и пюре от грахРецепти
    Пилешко филе със сос Гастрик и пюре от грах

    1. Отделете филетата заедно с кожата, а останалото пиле запазете за друго ястие. 2. За соса в касерола загрейте маслото и в него сотирайте наситнения лук шалот. Прибавете меда и гответе около 5 минут...

  • Баклава чийзкейкРецепти
    Баклава чийзкейк

    1. За медения сироп сложете всички продукти в тенджерка и разбъркайте за кратко. Оставете сиропа ври 25 минути, докато се сгъсти, без да го разбърквате. След това го оставете да зистине. 2. За пълнеж...

  • Овесени джинджифилови бисквитиРецепти
    Овесени джинджифилови бисквити

    1. Постелете 3-4 плоски тави за печене на сладки с хартия за печене. Загрейте фурната на 160 градуса с вентилатор. 2. В тенджерка сложете нарязното на кубчета масло и добавете златния сироп или меда...