• Пиле с хойсин и кашуРецепти
    Пиле с хойсин и кашу

    Тази рецепта е страхотна за бърза вечеря в топлите летни вечери. поставете пилешките гърди във фризера за 1 час преди да започнете да готвите, за да ги нарежете по-лесно на ленти. 

  • Печена свинска плешка с печени картофи с пармезанРецепти
    Печена свинска плешка с печени картофи с пармезан

    Тази рецепта изисква подготовка и време. Месото се пече дълго, а след това трябва да престои една нощ в хладилник. За хрупкава коричка направете разрези в кожата с помощта на макетно ножче. 

  • Печени нектарини с халуми и медРецепти
    Печени нектарини с халуми и мед

    Соленият и леко скърцащ вкус на халумито се съчетава наистина много добре със сладостта на леко запечените нектарини. А за да превърнете тези продукти в едно удивително ястие, ще са необходима само ма...

  • "Итън мес" с гриловани прасковиРецепти
    "Итън мес" с гриловани праскови

    Тази рецепта за класическия английски десерт е подобрена с добавянето на ароматни, печени на скара, праскови, сироп от пушен черен чай и крокан с лешници и лавандулов цвят.  Изискано и вкусно!

  • Топла салата с грилована тиква, пикантни гъби и кейлРецепти
    Топла салата с грилована тиква, пикантни гъби и кейл

    Тази салата се приготвя с даровете на есента и зимата, а дресингът за нея е вдъхновен от вкусовете на Близкия изток.

  • Близалки от бокончини, пълни с аншоаРецепти
    Близалки от бокончини, пълни с аншоа

    Хрупкави, изпържени до златисто хапки от пълнени с аншоа мини топчета моцарела на клечки. Чудесни за всяко събиране!

  • Тарт Татен с тиква, люти чушки, лешници и фетаРецепти
    Тарт Татен с тиква, люти чушки, лешници и фета

     Този тарт е сладко-солен вариант на класическия тарт Татен и е чудесен за вегетариански обяд. Пастата от турски люти чушки Урфа придава сладък, пушен вкус, който идеално си пасва с тиквата. Ако не от...

  • Крем пита в чашаРецепти
    Крем пита в чаша

    Кремът за тези индивидуални десерти в чаша се приготвя с готов пудинг и прясно мляко, а след това се обогатява с течна сметана и крем сирене. Точените кори се поръсват с мед и масло и се запичат до хр...