• Пай със сирене и шункаРецепти
    Пай със сирене и шунка

    Богат пай във френски стил от бутер тесто с пълнеж от слоеве шунка, два вида сирене и сос Бешамел. Хрупкав и засищащ!

  • Сладолед с дафинов лист, нектарини и крамбълРецепти
    Сладолед с дафинов лист, нектарини и крамбъл

    Сладоледът е с дафинов лист, запечените маслени трохи са овкусени с мащерка, а запечените на грил нектарини са с привкус на розмарин. Свежо, сладко и плодово!

  • Диви гъби с яйца и дресинг от девесилРецепти
    Диви гъби с яйца и дресинг от девесил

    Ако разполагате с микс от пресни диви гъби, насладете им се в един импровизиран обяд - с яйца и дресинг от пресен девесил, чесън и зехтин.

  • Джинджифилов сладкиш със солен карамел и сметанаРецепти
    Джинджифилов сладкиш със солен карамел и сметана

    Лесен за приготвяне сладкиш с отличаващ се вкус на кафява захар, златен сироп и джинджифил в сироп. Поднесете парче от сладкиша след вечеря, полят със солен карамел и гарниран с пълномаслена сметана.

  • Равиоли със спанак и козя извараРецепти
    Равиоли със спанак и козя извара

    Равиоли с домашно приготвено тесто за паста с пълнеж от сотиран спанак, козя извара и пармезан. Поднасят се оваляни в сос от масло и салвия. Идеалната хапка!

  • Ризото с бира и наденицаРецепти
    Ризото с бира и наденица

    Насладете се на богатите вкусове на това ризото, съчетаващи карамелизирана южноафриканска наденица boerewors, ароматна мащерка и кремообразен ориз арборио.

  • Тарт Татен с ябълкиРецепти
    Тарт Татен с ябълки

    Класически тарт Татен с вкусни есенни ябълки и бутер тесто, поднесен с допълнение от заквасена сметана с пресни смокини.

  • Топла салата с грилована тиква, пикантни гъби и кейлРецепти
    Топла салата с грилована тиква, пикантни гъби и кейл

    Тази салата се приготвя с даровете на есента и зимата, а дресингът за нея е вдъхновен от вкусовете на Близкия изток.