• Панакота с поширани ягодиРецепти
    Панакота с поширани ягоди

    Панакота е десерт, който трябва да се приготви предварително, за да престои достатъчно време в хладилник и да стегне.  В тази рецепта панакотата от сметана и кисело мляко е съчетана с поширани ягоди.

  • Биволска панакота с лимончело и ягодиРецепти
    Биволска панакота с лимончело и ягоди

    Нежен кремообразен десерт от биволско кисело мляко и сметана. Плътният млечен вкус се гарнира чудесно с ягодовия сос с лимончело. Десертът трябва да престои няколко часа в хладилник.

  • Шоколадово брауни с печени ягодиРецепти
    Шоколадово брауни с печени ягоди

    Това брауни се отличава по две неща от класическото -  с кокосово брашно е, т.е. е безглутеново и се приготвя на скара. Поднася се с печени ягоди на шишче, поръсени с черни пипер.

  • Плодова салата „Фатуш“Рецепти
    Плодова салата „Фатуш“

    Това е рецепта за плодова салата в близкоизточен стил. Нарязаните  плодове се смесват с магданоз, мента и слънчогледови семки. Салатата се сервира, поръсена с хрупкави крутони от тортили.

  • Тарт с малини и ягодиРецепти
    Тарт с малини и ягоди

    Продуктите за тестото ще ви стигнат да направите  два тарта, затова замразете половината тесто за друг път. Към крема за тарта се добавя желатин и бита сметана. А отгоре се подрежда голяма купчина от...

  • Ягодова тортаРецепти
    Ягодова торта

    1. За блата с миксер разбийте хубаво яйцата със захарта, ванилията и солта. Трябва да станат пухкави (около 10 минути). Прибавете към тях бакпулвера и пресятото брашното. 2. Плитка тава покрийте с ли...

  • Малеби с ягодов сосРецепти
    Малеби с ягодов сос

    Десертът малеби ни напомня за едни по-далечни времена. Рецептата за този лесен десерт идва от Близкия изток. Кремът е с аромат на розова вода и е гарниран с ягодов сос.

  • Пандишпанени резени със сметана и ягодиРецепти
    Пандишпанени резени със сметана и ягоди

    1. За пандишпановото тесто в голяма купа чукнете яйцата и добавете мекото масло, захарта, брашното, бакпулвера, ваниловия екстракт и прясното мляко. Разбийте всичко с помощта на миксер, до хомогенност...