чесън
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиЗадушени тиквички с лимон и чесън
Сервирани с рохки яйца, козе сирене и хляб, тези нежни задушени тиквички са идеални за закуска или брънч.
РецептиСтек по флорентински
Сочният говежди стек е гарниран със салца от магданоз и чесън. Насладете му се в комббинация с чаша Сира.
РецептиКъри с морски дарове и пири-пири
Това къри с миди, скариди и филе от риба се приготвя с много зеленчуци. Пикантността му идва от лютия пипер пири-пири и сместа от индийски подправки. Чудесен пимер за смесването на вкусове от различни...
РецептиЦаревичен хляб със сирене и доматено масло
Този царевичен хляб се приготвя с царевично брашно, бакпулвер и настъргано сирене. За още по-автентичен вкус се добавят и зърна варена царевица. Хлябът се поднася с пикантно масло със сушени домати и...
РецептиРуло с наденица
Солено печиво с бутер тесто и пълеж от телешка и свинска кайма, овкусен с много подправки. Рулото се поднася с пикантен доматен сос за топене.
РецептиМини картофи "Дафиноа"
Тези отделни порции картофи "Дафиноа" са истинска наслада и са подходящи за гарнитура към всякакви ястия. Тънко нарязани кръгчета картофи се редуват на слоеве с настъргано сирене и сметана.
РецептиПесто с пекорино
Това песто се приготвя бързо и е пълно с вкус - свежест от босилека и соленост от сиренето. Пестото има разнообразно приложение, затова го дръжте под ръка в хладилника.
РецептиБаня кауда (дип от аншоа и чесън)
"Баня кауда" е специалитет от Пиемонт, Италия и означава "топъл сос" или "гореща баня". Този сос за топене за зеленчуци е идеален за различни събирания.