• Задушени тиквички с лимон и чесънРецепти
    Задушени тиквички с лимон и чесън

    Сервирани с рохки яйца, козе сирене и хляб, тези нежни задушени тиквички са идеални за закуска или брънч.

  • Стек по флорентинскиРецепти
    Стек по флорентински

    Сочният говежди стек е гарниран със салца от магданоз и чесън. Насладете му се в комббинация с чаша Сира.

  • Къри с морски дарове и пири-пириРецепти
    Къри с морски дарове и пири-пири

    Това къри с миди, скариди и филе от риба се приготвя с много зеленчуци. Пикантността му идва от лютия пипер пири-пири и сместа от индийски подправки. Чудесен пимер за смесването на вкусове от различни...

  • Царевичен хляб със сирене и доматено маслоРецепти
    Царевичен хляб със сирене и доматено масло

    Този царевичен хляб се приготвя с царевично брашно, бакпулвер и настъргано сирене. За още по-автентичен вкус се добавят и зърна варена царевица. Хлябът се поднася с пикантно масло със сушени домати и...

  • Руло с наденицаРецепти
    Руло с наденица

    Солено печиво с бутер тесто и пълеж от телешка и свинска кайма, овкусен с много подправки. Рулото се поднася с пикантен доматен сос за топене.

  • Мини картофи "Дафиноа"Рецепти
    Мини картофи "Дафиноа"

    Тези отделни порции картофи "Дафиноа" са истинска наслада и са подходящи за гарнитура към всякакви ястия. Тънко нарязани кръгчета картофи се редуват на слоеве с настъргано сирене и сметана.

  • Песто с пекориноРецепти
    Песто с пекорино

    Това песто се приготвя бързо и е пълно с вкус - свежест от босилека и соленост от сиренето. Пестото има разнообразно приложение, затова го дръжте под ръка в хладилника.

  • Баня кауда (дип от аншоа и чесън)Рецепти
    Баня кауда (дип от аншоа и чесън)

    "Баня кауда" е специалитет от Пиемонт, Италия и означава "топъл сос" или "гореща баня". Този сос за топене за зеленчуци е идеален за различни събирания.