• Бутчета от токачка с провансалски сосРецепти
    Бутчета от токачка с провансалски сос

    Това е рецепта за яхния с бутчета от токачка и маслини. Месото на токачката е подобно на пилешкото и се готви по същия начин и за същото време. 

  • Супа от червена леща и соден хлябРецепти
    Супа от червена леща и соден хляб

    Това е рецепта за лесен и бърз обяд - топла супа от леща с подправки и чесново масло и хляб с 5 подправки, който не изисква месене и втасване.

  • Агнешки котлети с шишчета от чери доматиРецепти
    Агнешки котлети с шишчета от чери домати

    Тези лесни за приготвяне и много вкусни агнешки котлети със средиземноморски подправки са перфектна рецепта за вечеря на открито, макар че може да ги приготвите и в грил-тиган, вместо върху скара. Кот...

  • Скариди с чесън и чилиРецепти
    Скариди с чесън и чили

    Тези скариди с чесън и люта чушка са популярни в Испания, поднесени като тапас. Подходящи са за лека вечеря, сервирани върху запечен хляб и със салата. За по-автентичен вкус, добавете малко сухо шери...

  • Карибска смес за овкусяване на рибаРецепти
    Карибска смес за овкусяване на риба

    Тази класическа смес от подправки за овкусяване на цяла риба от Барбадос включва местни пресни подправки, чесън, лук и разбира се люти чушки Скоч боне. Сместа се втрива в цялата риба, след това рибата...

  • Спагети ала китара с миди и ботаргаРецепти
    Спагети ала китара с миди и ботарга

    Тайната на тези спагети е лютия чеснов крем, който се приготвя от поширани в зехтин скилидки чесън и люти чушки. Мидите се задушават с бяло вино за няколко минути. Накрая всичко се обединява със сваре...

  • Кростини с чесън, аншоа и бито маслоРецепти
    Кростини с чесън, аншоа и бито масло

    Това е рецепта за изключително просто за приготвяне, но изключително вкусно предястие. Филийките багета се намазват с паста от печен чесън и се гарнират с филенца аншоа и пухкаво бито масло, овкусено...

  • Песто ДженовезеРецепти
    Песто Дженовезе

    Класическа италианска рецепта за известния суров сос песто Дженовезе. Пригответе си хаванче, за да получите автентичен вкус.