• Шоколадово брауниРецепти
    Шоколадово брауни

    Това ще се превърне в любимото ви брауни - добре изпечено отвън и леко течно в средата. Супер вкусно е да се яде така, но може да му добавите и топинг по ваш избор. Едно предложение - поръсете с едрос...

  • Галет с круши и боровинкиРецепти
    Галет с круши и боровинки

    Този галет е бърз и лесен за приготвяне, но в същото време достатъчно специален, за да бъде поднесен като десерт на вечеря с гости. Може да използвате и праскови или кайсии от компот. Ако използвате п...

  • Рулца със сирене и пресни подправкиРецепти
    Рулца със сирене и пресни подправки

    Този хляб е идеален за споделяне и е изключително подходящ за всякакви разядки. Най-добре е да се яде в деня, в който е направен, но може да бъде и замразен. Преди поднасяне, поставете в умерена фурна...

  • Яйца по турски с хляб ротиРецепти
    Яйца по турски с хляб роти

    Тези яйца по турски ще се превърнат във ваш фаворит за късна закуска през уикенда. Рохко сварени яйца, поднесени върху прясно изпечени плоски хлебчета, с пикантно кисело мляко.

  • Пица във френски стил - 2 видаРецепти
    Пица във френски стил - 2 вида

    Омесете тесто за пица и направете два вида пица във френски стил - Тарт фламбе и Писаладиер. За топингите ще ви трябват много лук шалот, бекон, филенца аншоа и заквасена сметана.

  • Царевични палачинки в стил СидниРецепти
    Царевични палачинки в стил Сидни

    Страхотно предложение за съботен брънч - малки царевични палачинки с хрупкав бекон и намачкано авокадо. 

  • Поширани прасскови и бисквити "Котешки езичета"Рецепти
    Поширани прасскови и бисквити "Котешки езичета"

    Плодовете се пошират цели в сироп с розмарин и портокалова кора. Сервират се полети със сироп и с домашно приготвени бисквити "Котешки езичета". А ако ви остане от сиропа, добавете го към чаша шампанс...

  • Пържени лентички тестоРецепти
    Пържени лентички тесто

    Това са хрупкави пържени късчета тесто, поръсени с пудра захар. Тестото за тези "ушички" се замесва лесно и е без набухвател.