белтъци
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиБисквити амарети
В блендер смелете фино бадемите. Разбийте белтъците с помощта на миксе Бавно добавете захарта, без да спирате разбиването докато се получи твърд сняг. Добавете смлените бадеми и бадемовия ликьор б...
РецептиПлодов тарт "Сън в лятна нощ"
За лимоновия блат поставете маслото и захарта в купата на миксера и сложете приставката във форма на лопатка. Разбийте на ниска скорост за около 1 минута. Прибавете лимоновите кори, а след това бадемо...
Рецепти"Павлова" с малини
1. Поставете белтъците в купата на миксера. Започнете да биете на средна скорост, докато сместа не стане бяла и пенеста. 2. Лъжичка по лъжичка добавяйте захарта. Когато сложите цялата захар, започне...
РецептиДакоаз с мус от бадемово пралине и лешников сос
1. За блата загрейте фурната на 190 градуса (с вентилатор). Разбийте белтъците и 200 г захар на сняг. Нарежете на ситно ядките. Разбъркайте ги с брашното и останалата захар. Сипете ги към разбитите бе...
РецептиФренски макарони с различни кремове*
1. За макароните смесете бадемовото брашното и пудрата захар и ги пресейте.2. Сложете белтъците да се разбиват в миксера. Щом се образува пяна, постепенно сипете от кристалната захар. След като белтъч...
РецептиЦелувчена торта с крем "Намелака"
1. За целувчените блатове разбийте белтъците с помощта на миксер. Постепенно добавете кристалната захар. Когато се получи сняг, добавете и пудрата захар и отново разбийте. Оцветете сместа с розова боя...
РецептиТорта "Павлова" на Павел Павлов
1. За меренга разбийте белтъците с миксер, докато се получи пяна. Постепенно прибавете кристалната захар. Когато се разбие добре, сипете пудрата захар и оставете и тя да се разбие. 2. Загрейте фурната...
РецептиФренски макарони
Тънкостите в приготвянето на световноизвестните френски макарони са няколко - да се измерят точно продуктите, да се смесят внимателно и да се изпекат бисквитките. 1. За тази рецепта за френски макарон...