• Салата с панирани калмари и чоризоРецепти
    Салата с панирани калмари и чоризо

    Тази рецепта предлага съчетание от морска храна, пикантна свинска наденица, гуакамоле и зелена салата. Пресните калмари се панират, нарязани на кръгчета, чоризото се запържва. След това се подреждат в...

  • Мигас - пикантни бъркани яйца в тортиляРецепти
    Мигас - пикантни бъркани яйца в тортиля

    1. Запържете нарязания на тънки полумусеци лук в загрят тиган със зехтин за около 10 минути, докато омекне. Добавете нарязаните на тънки филийки чесън заедно с пастата от люти чушки и пържете 30 секун...

  • Маринована риба в нумусРецепти
    Маринована риба в нумус

    Фина комбинация между тънко нарязано мариновано рибно филе, резени авокадо, люта чушка, пържен лук и листа пресни подправки.

  • Пиле в песто със салатаРецепти
    Пиле в песто със салата

    1. В голяма купа сипете майонезата, прясното песто, лимоновия сок, сол и черен пипер. Разбъркайте добре. 2. Нарежете сготвените пилешки гърди на резени и ги добавете в купата. Разбъркайте много добре...

  • Рьощи със зелени банани и гуакамоле с осолена трескаРецепти
    Рьощи със зелени банани и гуакамоле с осолена треска

    1. За рьощи изтискайте лимонов сок в купа. След това в нея настържете предварително обелените зелени банани. Изтискайте настърганите банани между дланите си и ги сложете в друга купа. Добавете нарязан...

  • Сандвичи с авокадо мусРецепти
    Сандвичи с авокадо мус

    Супер лесни сандвичи, слепени с пюрирано авокадо. Поднесете като хапки към следобедния чай.  

  • Печени сладки картофи с нахут и авокадоРецепти
    Печени сладки картофи с нахут и авокадо

    Сладките картофи първо се пекат, увити във фолио. След това се разтварят и се пълнят със запържен нахут, таханов сос и авокадо. Пиршество за всички, които не ядат месо!

  • Бурито с пилешкоРецепти
    Бурито с пилешко

    1. Изтискайте сока на двата лайма в голяма купа. Поставете пилешките бутчета в него. Добавете нарязаните на ситно скилидки чесън, зехтина, ригана, лютия червен пипер и захарта. Овкусете със сол и чере...