• Салата с боб, агнешко с билкова коричка и доматиРецепти
    Салата с боб, агнешко с билкова коричка и домати

    За тази богата салата първо изпечете месото, предварително мариновано в смес от подправки. След това смесете варивата и пресните домати. Завършете като добавите нарязаното месо.

  • Задушено агнешкоРецепти
    Задушено агнешко

    Рецепта за агнешко месо в индийски стил. Основата на ястието е ароматна смес от лук, чесън, джинджифил, люти чушки и подправки. Към нея се добавят червена леща и парчетата агнешко месо. Ястието се печ...

  • Агнешко магданозлия с оризРецепти
    Агнешко магданозлия с ориз

    1. Нарежете месото на кубчета. Наситнете пресните лук и чесън, дръжките от магданоза и листенцата от 2–3 стръка джоджен, а целината нарежете на дребни кубчета. 2. В тенджера загрейте маслото и запърж...

  • Пикантно агнешко с боб канелиниРецепти
    Пикантно агнешко с боб канелини

    1. Почистете месото от сухожилия и го нарежете на малки парчета. Сложете го в купа и поръсете със смлени кимион и кориандър. Разбъркайте добре. 2. Загрейте 3 с.л. олио в голяма тенджера с двойно дъно...

  • Печено агнешко с хрупкави картофиРецепти
    Печено агнешко с хрупкави картофи

    Семпла рецепта за печено агнешко месо, което се къса на конци и хрупкави печени картофи. След като месото се запечата в мазнина, се овкусява с паста от аншоа, чесън, розмарин и оцет и се пече с капак...

  • Брик - пурички с агнешкоРецепти
    Брик - пурички с агнешко

    1.Загрейте 2-3 с.л. зехтин в тиган и в него запържете нарязания на ситно лук. Щом лукът омекне, добавете нарязания на едро магданоз и разбъркайте. Пресипете сместа в купа и поставете във фризер, за да...

  • Агнешки джолани с аншоаРецепти
    Агнешки джолани с аншоа

    1. Поръсете агнешките джолани с прясно смлян черен пипер от двете страни. 2. Сипете зехтин в тенджера или друг дълбок съд с огнеупорни дръжки и капак и го загрейте. Запечатайте джоланите от двете стр...

  • Агнешки джолан с ориз по иранскиРецепти
    Агнешки джолан с ориз по ирански

    1. В дълбок съд смесете всички сухи подправки и разбъркайте добре. Поръсете джоланите със сол и черен пипер. След това ги поставете в съда и втрийте добре  подправките в месото. Оставете на стайна тем...