• Варени пелмениРецепти
    Варени пелмени

    Пълнежът от свински гърди, оризово вино, чесън и джинджифил се ував в кори уонтон. Кнедлите първо се запържват в масло, а след това се задушават в бульона от месото. Невероятно балансирана и удовлетво...

  • Стриди по 3 начинаРецепти
    Стриди по 3 начина

    3 прости начина за поднасяне на стриди - печени върху морска сол, пълни с хрупкав бекон и пармезан, сурови, пълнени със сос Винегрет и панирани, поднесени в меки хлебчета.

  • Хлебен пудингРецепти
    Хлебен пудинг

    За този пудинг се използват различни видове хляб, които се редят на слоеве със сладко от горски плодове, канела и малко захар. Всичко се залива със смес от прясно мляко и яйца, за да се превърне във в...

  • Бавно печено говеждо с пюре от тиква и броколиниРецепти
    Бавно печено говеждо с пюре от тиква и броколини

    Гърдите се намазват със смес от чесън, джинджифил, чили, сос, барбекю сос, ябълково пюре и захар и се пече в плик. Поднася се с намачкана печена тиква и хрупкави бланширани броколини. Засищащо и вкусн...

  • Пилешки хапки с портокалов сосРецепти
    Пилешки хапки с портокалов сос

    Хрупкавостта на това апетитно портокалово пиле идеално се балансира с цитрусовата сладост на портокаловия сос.