• Свински бургер с ананас и колслоРецепти
    Свински бургер с ананас и колсло

    Тези бургери се правят от свинска кайма, сурови свински наденички и стрити, предварително запечени, сухи подправки. Изпечени върху скара и съчетани с карамелизиран печен ананас и салата от червено зел...

  • Кростини с рибаРецепти
    Кростини с риба

    Сьомговата пъстърва за тези кростини се пече увита в алуминиево фолио върху скара или във фурна. Сосът се приготвя от печени червени чушки, сирене, мента и босилек.

  • Джърк маринатаРецепти
    Джърк марината

    Джърк маринатата е една от най-известните рецепти от карибската кухня. Тя е пикантна и съдържа всичко, необходимо да овкуси месо или зеленчуци.

  • Пилешки бутчета и карфиол с джърк маринатаРецепти
    Пилешки бутчета и карфиол с джърк марината

    Ако разполагате с предварително приготвена джърк марината, приготвянето на месо и зеленчуци с нея става лесно и вкусно. Само намажете добре пилешките бутчета и филиите карфиол с марината и печете върх...

  • Лютият сос на бабаРецепти
    Лютият сос на баба

    Лютият сос е основна съставка в карибската кухня. Тук ви представяме известната рецепта на бабата на Нико Рейнолдс. Работете с ръкавици и следвайте стъпките, за да приготвите този сос, който е способе...

  • Скариди с манго и кървавица на скараРецепти
    Скариди с манго и кървавица на скара

    Това е рецепта за препечени филийки с печени на скара скариди и кървавица, обединени от сладостта на сос от манго. Ако сте любители на карибската кухня, съчетанието на тези вкусове определено ще ви до...

  • Печено пиле с лимоново-маслен сосРецепти
    Печено пиле с лимоново-маслен сос

    Това е рецепта за пиле, печено на барбекю с капак. Пилето първо престоява в марината, а след това се разтваря като пеперуда и се пече, като се маже с лимоново-маслен сос.

  • Гарнитури към печено пилеРецепти
    Гарнитури към печено пиле

    Това е рецепта за четири гарнитури - картофено пюре от печени на скара картофи, печени моркови и пащърнак с масло, пикантни печени броколини и печена плънка от кайма и кървавица.