• ПоркетаРецепти
    Поркета

    Това руло от свинско месо, с пълнеж от горчица, филенца аншоа и пресни подправки, се пече до хрупкава коричка и крехка вътрешност. Истински шедьовър!

  • Ризото "Качо е пепе"Рецепти
    Ризото "Качо е пепе"

    "Cacio e Pepe" означава "сирене и черен пипер" - това са и основните съставки в това кремообразно ризото.

  • Паста със свинско рагуРецепти
    Паста със свинско рагу

    Сосът за тази паста се състои от карамелизирани сурови свински наденички, бекон и пресни подправки.

  • Кокосова панакота със сорбе от маракуя и мескалРецепти
    Кокосова панакота със сорбе от маракуя и мескал

    Този десерт без лактоза е идеален за горещите летни вечери. Панакота с кокосово мляко, съчетана със сорбе от маракуя.

  • МинестронеРецепти
    Минестроне

    Минестроне е богата италианска супа, която се приготвя с домати, бульон и паста или ориз. Традиционно супата се приготвя с каквито ни се намират зеленчуци, затова всеки готвач е свободен да използва с...

  • Черно ризото с просеко, скариди и лаймРецепти
    Черно ризото с просеко, скариди и лайм

    Това е рецепта за черно ризото. То се сервира върху кралски скариди, "сготвени" в лимонов сок, а поставените върху ориза топки бурата се топят от топлината му.

  • Панирани пълнени маслиниРецепти
    Панирани пълнени маслини

    За тази рецепта първо се приготвя плънката от задушени зеленчуци и два вида кайма. След това зелените маслини се пълнят и се овалват в брашно, яйце и хлебни трохи преди да се изпържат.

  • Пица със спек и руколаРецепти
    Пица със спек и рукола

    Домашната пица наистина е неустоимо нещо. Пригответе сами тестото, гарнирайте с пресни съставки, изпечете в добре загрята фурна и консумирайте веднага.