• Талятели със сос с просеко и пушена сьомгаРецепти
    Талятели със сос с просеко и пушена сьомга

    Това е рецепта за паста, съчетана с висококачествени продукти. В соса с пушена сьомга се добавя просеко, а готовата паста се поръсва с червен хайвер.

  • Смокини с прошуто и горгонзолаРецепти
    Смокини с прошуто и горгонзола

    Това е рецепта за изтънчени на вкус сладко-солени хапки. Едрите смокини се увиват в прошуто и се запичат за кратко. Поднасят се поръсени със сос от горгонзола и сметана, както и с печени лешници.

  • Безглутенова фокача с маслиниРецепти
    Безглутенова фокача с маслини

    Това е рецепта за хляб фокача с маслини. Освен брашно в тестото се добавят и намачкани варени картофи. Фокачата се поднася напълнена с моцарела и прошуто.

  • ФлорентиниРецепти
    Флорентини

    Флорентините са италиански сладки, които се приготвят от захаросани сушени плодове, ядки и шоколад. Съхранявайте ги в метална кутия или буркан, за да сте подготвени, ако ви изненадат гости.

  • Ньоки с горгонзола, бекон и шафранРецепти
    Ньоки с горгонзола, бекон и шафран

    Тестото за ньоките се приготвя от сварени картофи, брашно, настърган пармезан и яйце. Кремообразният сос се приготвя от запържени парченца спек, сметана и горгонзола. След като ньоките се сварят за ня...

  • Спагети ала китара с миди и ботаргаРецепти
    Спагети ала китара с миди и ботарга

    Тайната на тези спагети е лютия чеснов крем, който се приготвя от поширани в зехтин скилидки чесън и люти чушки. Мидите се задушават с бяло вино за няколко минути. Накрая всичко се обединява със сваре...

  • Биволска панакота с лимончело и ягодиРецепти
    Биволска панакота с лимончело и ягоди

    Нежен кремообразен десерт от биволско кисело мляко и сметана. Плътният млечен вкус се гарнира чудесно с ягодовия сос с лимончело. Десертът трябва да престои няколко часа в хладилник.

  • Гурме талятели със сос КарбонараРецепти
    Гурме талятели със сос Карбонара

    Тази рецепта за паста със сос Карбонара е малко по-специална. За да се получи въздушен и гладък соса, ще трябва да използвате "су-вид" метод на готвене.