италианска
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиКиш с прошуто, аспержи и рикота
Основата на този киш е от хрупкаво бутер тесто, а пълнежът е богат - сотиран лук, аспержи и шунка, залети със смес от яйца и сметана. Не пропускайте това кулинарно удоволствие!
РецептиПаста пичи аматричана
Насладете се на тази ръчно приготвена паста пичи с прост сос от запържено гуанчале, домати и пармезан!
РецептиФокача с картофи
В тестото за тази фокача се добавят варени картофи за още по-богат вкус. В дупките в тестото се поставя чери домати. След изпичане фокачата се превръща в страхотни сандвичи със страчатела и прошуто. З...
РецептиРавиоли със спанак и козя извара
Равиоли с домашно приготвено тесто за паста с пълнеж от сотиран спанак, козя извара и пармезан. Поднасят се оваляни в сос от масло и салвия. Идеалната хапка!
РецептиПоширани круши с мус от пармезан
Кадифено-гладкият мус от пармезан, зрял 30 месеца, се съчетава перфектно със сладостта на пошираните в червено вино, с нотка на цитрус и канела, карамфил и анасон, круши.
РецептиРизото ала путанеска с бурата
Кремообразен ориз Карнароли, обогатен с аншоа, маслини и доматен сос. Всяка порция ризото се гарнира с топка сирене Бурата, хрупкави каперси и прах от магданоз.
РецептиПечена скаморца със спек и домати
Сервирано върху хрупкав запечен хляб, печеното сирене Скаморца заедно със соления спек и свежестта на чери доматчетата, създава възхитителна комбинация от текстури и вкусове.
РецептиНьоки от лилави картофи с пармиджано фондута
Тези лилави ньоки, сервирани в кадифено гладък сос от пармезан и сметана и поръсени с хрупкави хлебни трохи са истински гурме шедьовър!