• Пилешки „пуканки“ с млечен сосРецепти
    Пилешки „пуканки“ с млечен сос

    Това е рецепта за много бързи пилешки хапки, приготвени в уред за готвене с горещ въздух. Късчетата месо се овкусяват с подправки и се овалват в пресни хлебни трохи и пармезан.

  • Пица „Салата“Рецепти
    Пица „Салата“

    1. За тестото смесете в купа брашното и солта и прибавете затоплената вода, захарта и сухата мая. Замесете меко тесто. Оставете го да втаса, като го покриете с фолио. 2. Разбъркайте крем сиренето, см...

  • Салата с пушена пъстърва и сиренаРецепти
    Салата с пушена пъстърва и сирена

    Това е рецепта за обогатена салата от различни зеленолистни с пушена пъстърва и крем от сирена. Дресинга за салатата е медено-горчичен, а за хрупкава текстура се поръсват запечени кедрови ядки.    

  • Чийзкейк с лайм и бял шоколадРецепти
    Чийзкейк с лайм и бял шоколад

    1. Сложете бисквитите в чопър, прибавете разтопеното масло и ги смелете. Изсипете сместа във форма за печене, разпределете равномерно по дъното и притиснете хубаво, да се оформи блат. Запечете за 10 м...

  • Лимонов кейкРецепти
    Лимонов кейк

    1. Сложете измитите лимони в касерола и ги залейте със студена вода. Кипнете и изсипете водата. Налейте отново студена вода и пак кипнете. Повторете още поне два пъти. Оставете ги да врат 1 час и 10–1...

  • Шоколадови пераРецепти
    Шоколадови пера

    1. Начупете шоколада на парчета (или използвайте шоколадов чипс) в голяма пластмасова купа. Поставете купата в микровълнова фурна за 30 секунди. Пуснете за още 30 секунди и продължете така докато 50%...

  • Чеснов хлябРецепти
    Чеснов хляб

    1. В голяма купа сипете брашното и добавете бакпулвера. Разбъркайте и оформете кладенче. В него сипете киселото мляко. Разбъркайте и добавете сол и сушен риган. Омесете тестото с ръце в купата. След т...

  • ГхиРецепти
    Гхи

    1. Избийте сметаната с помощта на специален уред, докато маслото се отдели от нея. Прецедете маслото. 2. Поставете маслото в тенджерка с двойно дъно. Разтопете го на бавен огън. След това го оставете...