интернационална
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиПилешки „пуканки“ с млечен сос
Това е рецепта за много бързи пилешки хапки, приготвени в уред за готвене с горещ въздух. Късчетата месо се овкусяват с подправки и се овалват в пресни хлебни трохи и пармезан.
РецептиПица „Салата“
1. За тестото смесете в купа брашното и солта и прибавете затоплената вода, захарта и сухата мая. Замесете меко тесто. Оставете го да втаса, като го покриете с фолио. 2. Разбъркайте крем сиренето, см...
РецептиСалата с пушена пъстърва и сирена
Това е рецепта за обогатена салата от различни зеленолистни с пушена пъстърва и крем от сирена. Дресинга за салатата е медено-горчичен, а за хрупкава текстура се поръсват запечени кедрови ядки.
РецептиЧийзкейк с лайм и бял шоколад
1. Сложете бисквитите в чопър, прибавете разтопеното масло и ги смелете. Изсипете сместа във форма за печене, разпределете равномерно по дъното и притиснете хубаво, да се оформи блат. Запечете за 10 м...
РецептиЛимонов кейк
1. Сложете измитите лимони в касерола и ги залейте със студена вода. Кипнете и изсипете водата. Налейте отново студена вода и пак кипнете. Повторете още поне два пъти. Оставете ги да врат 1 час и 10–1...
РецептиШоколадови пера
1. Начупете шоколада на парчета (или използвайте шоколадов чипс) в голяма пластмасова купа. Поставете купата в микровълнова фурна за 30 секунди. Пуснете за още 30 секунди и продължете така докато 50%...
РецептиЧеснов хляб
1. В голяма купа сипете брашното и добавете бакпулвера. Разбъркайте и оформете кладенче. В него сипете киселото мляко. Разбъркайте и добавете сол и сушен риган. Омесете тестото с ръце в купата. След т...
РецептиГхи
1. Избийте сметаната с помощта на специален уред, докато маслото се отдели от нея. Прецедете маслото. 2. Поставете маслото в тенджерка с двойно дъно. Разтопете го на бавен огън. След това го оставете...