• Касуле с морски даровеРецепти
    Касуле с морски дарове

    1. В голяма тенджера загрейте 1 с.л. зехтин и в него запържете нарязания на ситно лук, нарязания на кръгчета морков и обелените и леко смачкани скилидки чесън. Добавете щипка кайенски пипер и гответе...

  • Задушено свинско със сини сливиРецепти
    Задушено свинско със сини сливи

    1. Сипете шерито в касерола и я поставете върху котлона. Щом заври, изчакайте 1-2 минути алкохолът да се изпари и пуснете вътре сушените сливи. Дръпнете от котлона и оставете настрани за 15 минути. 2...

  • Зелен фасул с крем фреш и козе сиренеРецепти
    Зелен фасул с крем фреш и козе сирене

    1. Поставете предварително почистения и измит зелен фасул в тенджера с вряща подсолена вода. Изчакайте водата отново да заври и прехвърлете зеления фасул в куп със студена вода и лед, за да запази цве...

  • Патица пот-о-фьоРецепти
    Патица пот-о-фьо

    1. Налейте 1 литър студена вода в голяма тенджера. Поставете цялата патица в нея, като я потопите напълно. Захлупете и оставете да заври. Варете 35-45 минути като с помощта на решетеста лъжица периоди...

  • Печено свинско по френскиРецепти
    Печено свинско по френски

    1.В блендер поставете различните видове зърна пипер и солта. Отстранете семките на лютите чушки и добавете и тях. Смелете. 2. С остър нож изрежете кожата на месото и я отделете. От страната на мазнин...

  • Тарт с боровинкиРецепти
    Тарт с боровинки

    1. За тестото с помощта на кухненски робот разбъркайте брашното, нарязното на кубчета масло и солта до образуването на трохи. 2. Пресипете трохите в купа и добавете захарта, предварително леко разбит...

  • Заешка яхния с дижонска горчицаРецепти
    Заешка яхния с дижонска горчица

    1. Отделете предните и задни бутчета на всеки заек. Гърдите може да добавите към домашно приготвения пилешки бульон*. 2. Поставете бутчетата в тавичка и ги намажете с горчица. Поставете ги  в хладилн...

  • Палачинки от елда с гъби и яйцаРецепти
    Палачинки от елда с гъби и яйца

    1.Загрейте тиган. Сипете малко зехтин и масло в него. Добавете нарязаните гъби и ги задушете за 3 минути, като ги разтръсквате често. Поръсете със сол и черен пипер и разбъркайте. Увийте гъбите в алум...