френска
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Стек тартар
При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.
Рецепти Пълнени цветове от тиквички
Пълнените цветове от тиквички са наистина нещо специално. Пълнежът им е от козе сирене, аншоа и маслини, а панировката е със сода за повече пухкавост. Топлите пълнени цветове се поръсват с кръгчета лю...
Рецепти Ягодово суфле
Направете този десерт в сезона на ягодите. Той се приготвя само от пюре от пресни ягоди, разбити белтъци със захар и шамфъстък. Меко, пухкаво и вкусно!
Рецепти Поширани прасскови и бисквити "Котешки езичета"
Плодовете се пошират цели в сироп с розмарин и портокалова кора. Сервират се полети със сироп и с домашно приготвени бисквити "Котешки езичета". А ако ви остане от сиропа, добавете го към чаша шампанс...
Рецепти Скорпид с диви билки
Филетата риба се пържат до хрупкавост в масло, а след това се съчетават с пресни, сезонни зеленолистни зеленчуци, като спанак, рукола и др. Дресингът е от олио с трюфели и винен оцет.
Рецепти Агнешки ребра с пролетни зеленчуци
Това е рецепта, подходяща за пролетния сезон, когато агнешкото е прясно и вече има пресен лук, пресни картофи, аспержи и бакла. Истинско пиршество!
Рецепти Бомба Аляска
Този десерт не случайно е толкова известен. Сладолед с пресен компот от ягоди, обвит в пандишпанов блат и меренг - изкушението наистина е голямо!
Рецепти Пържени лентички тесто
Това са хрупкави пържени късчета тесто, поръсени с пудра захар. Тестото за тези "ушички" се замесва лесно и е без набухвател.