френска
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиСладък тарт с извара
1. За основата на тарта сипете брашното, солта и захарт в кухненски робот и разбъркайте за кратко. Добавете нарязаното на малки кубчета студено масло и разбийте отново. Щом сместа придобие консистенци...
РецептиПатица пот-о-фьо
1. Налейте 1 литър студена вода в голяма тенджера. Поставете цялата патица в нея, като я потопите напълно. Захлупете и оставете да заври. Варете 35-45 минути като с помощта на решетеста лъжица периоди...
РецептиПечено свинско по френски
1.В блендер поставете различните видове зърна пипер и солта. Отстранете семките на лютите чушки и добавете и тях. Смелете. 2. С остър нож изрежете кожата на месото и я отделете. От страната на мазнин...
РецептиТарт с боровинки
1. За тестото с помощта на кухненски робот разбъркайте брашното, нарязното на кубчета масло и солта до образуването на трохи. 2. Пресипете трохите в купа и добавете захарта, предварително леко разбит...
РецептиЗаешка яхния с дижонска горчица
1. Отделете предните и задни бутчета на всеки заек. Гърдите може да добавите към домашно приготвения пилешки бульон*. 2. Поставете бутчетата в тавичка и ги намажете с горчица. Поставете ги в хладилн...
РецептиПалачинки от елда с гъби и яйца
1.Загрейте тиган. Сипете малко зехтин и масло в него. Добавете нарязаните гъби и ги задушете за 3 минути, като ги разтръсквате често. Поръсете със сол и черен пипер и разбъркайте. Увийте гъбите в алум...
РецептиПълнени пилешки бутчета с гъби и сирена
1. Загрейте 20 г масло и 1 с.л. зехтин в тиган на умерен огън. Добавете нарязания на ситно чесън и гъбите - нарязани на тънко. Гответе 10 минути, докато течността се изпари. Овкусете със сол и черен п...
РецептиМиди с пилешки сос
1.Остържете черупките на мидите и ги измийте добре под течаща вода. Отстранете отворените миди, както и тези със счупени черупки. 2. Разтопете маслото в дълбок тиган на умерен огън. В него запържете...