• Сладък тарт с извараРецепти
    Сладък тарт с извара

    1. За основата на тарта сипете брашното, солта и захарт в кухненски робот и разбъркайте за кратко. Добавете нарязаното на малки кубчета студено масло и разбийте отново. Щом сместа придобие консистенци...

  • Патица пот-о-фьоРецепти
    Патица пот-о-фьо

    1. Налейте 1 литър студена вода в голяма тенджера. Поставете цялата патица в нея, като я потопите напълно. Захлупете и оставете да заври. Варете 35-45 минути като с помощта на решетеста лъжица периоди...

  • Печено свинско по френскиРецепти
    Печено свинско по френски

    1.В блендер поставете различните видове зърна пипер и солта. Отстранете семките на лютите чушки и добавете и тях. Смелете. 2. С остър нож изрежете кожата на месото и я отделете. От страната на мазнин...

  • Тарт с боровинкиРецепти
    Тарт с боровинки

    1. За тестото с помощта на кухненски робот разбъркайте брашното, нарязното на кубчета масло и солта до образуването на трохи. 2. Пресипете трохите в купа и добавете захарта, предварително леко разбит...

  • Заешка яхния с дижонска горчицаРецепти
    Заешка яхния с дижонска горчица

    1. Отделете предните и задни бутчета на всеки заек. Гърдите може да добавите към домашно приготвения пилешки бульон*. 2. Поставете бутчетата в тавичка и ги намажете с горчица. Поставете ги  в хладилн...

  • Палачинки от елда с гъби и яйцаРецепти
    Палачинки от елда с гъби и яйца

    1.Загрейте тиган. Сипете малко зехтин и масло в него. Добавете нарязаните гъби и ги задушете за 3 минути, като ги разтръсквате често. Поръсете със сол и черен пипер и разбъркайте. Увийте гъбите в алум...

  • Пълнени пилешки бутчета с гъби и сиренаРецепти
    Пълнени пилешки бутчета с гъби и сирена

    1. Загрейте 20 г масло и 1 с.л. зехтин в тиган на умерен огън. Добавете нарязания на ситно чесън и гъбите - нарязани на тънко. Гответе 10 минути, докато течността се изпари. Овкусете със сол и черен п...

  • Миди с пилешки сосРецепти
    Миди с пилешки сос

    1.Остържете черупките на мидите и ги измийте добре под течаща вода. Отстранете отворените миди, както и тези със счупени черупки. 2. Разтопете маслото в дълбок тиган на умерен огън. В него запържете...