френска
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТарт Татен с ябълки
Класически тарт Татен с вкусни есенни ябълки и бутер тесто, поднесен с допълнение от заквасена сметана с пресни смокини.
РецептиМилфьой със смокини, портокал и шамфъстък
Хрупкави кори от маслено тесто с крем от маскарпоне, овкусен с нотка вода от портокалов цвят, пресни смокини и ядки шамфъстък. Насладете се на този хрупкав и не много сладък десерт!
РецептиТарт Татен с лук шалот
Този солен тарт се приготвя като френския класически тарт Татен с бутер тесто, но вместо плодове има карамелизирани половинки лук шалот. Поднася се поръсен с козе сирене вино Кото.
РецептиТартифлет с пилешко
Класическият тартифлет е ястие с картофи, бекон, лук и сирене Ребушон, традиционно произвеждано в района на Алпите. Изберете пушена сушена шунка по ваш вкус, а ако не намерите сирене Реблушон, използв...
РецептиМини картофи "Дафиноа"
Тези отделни порции картофи "Дафиноа" са истинска наслада и са подходящи за гарнитура към всякакви ястия. Тънко нарязани кръгчета картофи се редуват на слоеве с настъргано сирене и сметана.
РецептиТарт Татен с гриловани круши
Печените на скара круши придават уникален вкус на този класически френски десерт.
РецептиПалачинки с домашен течен шоколад
Има ли нещо по-удовлетворяващо от приготвянето на палачинки и хапването им? В тази рецепта те са намазани с домашно приготвен течен шоколад.
РецептиКиш "Лорен"
Тази рецепта представя бърз вариант за приготвяне на известни киш "Лорен", с готово маслено тесто.