• Задушени телешки бузи с анасонРецепти
    Задушени телешки бузи с анасон

    Телешките бузи се готвят дълго и бавно, но резултатът е вкусно меко месо на конци. Гарнирайте с бланширани зеленолистни зеленчуци и ориз.

  • Брускети с доматиРецепти
    Брускети с домати

    Тези брускети могат да се приготвят единствено и само в разгара на сезона на слънчевите домати и имат за цел да почетат техния вкус.

  • Хрупкави агнешки котлети със сос от кисело мляко и солени лимониРецепти
    Хрупкави агнешки котлети със сос от кисело мляко и солени лимони

    Тези агнешки котлети са сочни и изпържени до златисто в панировка. златисто изпържени съвършенства. Съчетанието им със свежия и солен вкус на соса от кисело мляко, консервирани лимони и мента превръща...

  • Задушени тиквички с лимон и чесънРецепти
    Задушени тиквички с лимон и чесън

    Сервирани с рохки яйца, козе сирене и хляб, тези нежни задушени тиквички са идеални за закуска или брънч.

  • Ризото с червено цвекло, фета и лешнициРецепти
    Ризото с червено цвекло, фета и лешници

    Кремообразният ориз се съчетава идеално с пюрето от червено цвекло в това ризото. А печените лешници, натрошеното сирене и резените печено жълто цвекло добавят още вкусове.

  • Тарт с ванилов кремРецепти
    Тарт с ванилов крем

    Основата за този тарт е от бадемово брашно, масло и портокалова кора, а пълнежът е идеално гладък ванилов крем. Направете 1 голям тарт или няколко по-малки.

  • Агнешка плешка с хрупкави картофиРецепти
    Агнешка плешка с хрупкави картофи

    Това печено агнешко не изисква много усилия, а повече време, тъй като се пече бавно. Поднесете с хрупкави печени картофи и италиански чеснов сос с пресни подправки.

  • Лепкав пудинг с фурмиРецепти
    Лепкав пудинг с фурми

    Този популярен сладкиш е харесван навсякъде по света. бъдете щедри със соса!