австралийска
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиЗадушени телешки бузи с анасон
Телешките бузи се готвят дълго и бавно, но резултатът е вкусно меко месо на конци. Гарнирайте с бланширани зеленолистни зеленчуци и ориз.
РецептиБрускети с домати
Тези брускети могат да се приготвят единствено и само в разгара на сезона на слънчевите домати и имат за цел да почетат техния вкус.
РецептиХрупкави агнешки котлети със сос от кисело мляко и солени лимони
Тези агнешки котлети са сочни и изпържени до златисто в панировка. златисто изпържени съвършенства. Съчетанието им със свежия и солен вкус на соса от кисело мляко, консервирани лимони и мента превръща...
РецептиЗадушени тиквички с лимон и чесън
Сервирани с рохки яйца, козе сирене и хляб, тези нежни задушени тиквички са идеални за закуска или брънч.
РецептиРизото с червено цвекло, фета и лешници
Кремообразният ориз се съчетава идеално с пюрето от червено цвекло в това ризото. А печените лешници, натрошеното сирене и резените печено жълто цвекло добавят още вкусове.
РецептиТарт с ванилов крем
Основата за този тарт е от бадемово брашно, масло и портокалова кора, а пълнежът е идеално гладък ванилов крем. Направете 1 голям тарт или няколко по-малки.
РецептиАгнешка плешка с хрупкави картофи
Това печено агнешко не изисква много усилия, а повече време, тъй като се пече бавно. Поднесете с хрупкави печени картофи и италиански чеснов сос с пресни подправки.
РецептиЛепкав пудинг с фурми
Този популярен сладкиш е харесван навсякъде по света. бъдете щедри със соса!