английска
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиЕклерово руло
За еклеровото руло първо се приготвя блат от парено тесто, който се изпича. След това върху блатът се разстила слой от бита сметана и той се навива на руло. Накрая рулото се залива с шоколадов ганаш -...
РецептиХапки с мус от пушена скумрия и зелено ананасово чътни
Това е рецепта за хрупкави кошнички от парено тесто, напълнени с мус от пушена скумрия и поднесени с ананасово чътни. Вкусни парти хапки!
РецептиКолсло от брюкселско зеле
В тази салата зелчиците брюкселско зеле се нарязват на много тънко и се комбинират с червен лук, морков и ядки кашу. Дресингът е от майонеза, кисело мляко и горчица.
РецептиЛепкави агнешки ребра
За да станат крехки, агнешките ребра първо се варят, а след това се пекат, обилно намазани със смес от соев сос, балсамов оцет, захар и мед. Сервират се в голяма чиния, за да е споделено удоволствието...
РецептиСьомга в тесто с червено песто и печени зеленчуци
Увиването на месо или риба в тесто е типично за кухните на северните народи. В тази рецепта филето сьомга се намазва с песто от сушени домати и върху него се подреждат печени зеленчуци. След това се у...
РецептиНеделен обяд
Неделният обяд е семейна традиция. Той трябва да е богат - месо, сос и гарнитури. В предложения по-долу вариант той включва печено пиле, печени картофи, задушен зелен фасул, доматен сос Грейви и пилеш...
РецептиОхлювчета с кафе
Тези охлювчета представляват меки рулца от тесто с пълнеж от масло, кафе и шоколад. Поливат се с глазура от крем-сирене и пудра захар. Идеални са закуска с чаша топло кафе!
РецептиПоширани круши с крамбъл и карамелен сос
Крушите се разрязват на две и се пошират в ябълков сок. След това се пълнят с марципан и крамбъл и се запичат. Накрая се заливат с карамелен сос. Неустоимо, нали?