Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Цукото

категория 0/5
1. Запечете лешниците и бадемите във фурната.
2. Постелете прозрачно фолио по цялата купа, която ще използвате за цукотото.
3. Смесете виното и кафето. Топете за кратко бишкотите в тях и ги редете по дъното и стените на купата.
4. Нарежете ядките и черешите, настържете шоколад и ги добавете в купа при сметаната. Разбъркайте и разделете сместа на две.
5. Изсипете върху бишкотите бялата смес и я разстелете по стените. Към останалата смес добавете разтопен шоколад и разбъркайте. Изсипете кафявата смес по средата на бялата. Покрийте с бишкоти. Оставете тирамисуто в хладилник за два часа.
6. След изваждане обърнете тирамисуто върху плосък поднос. Поръсете с какао.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен