Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Зелеви сарми с козе сирене и орехи

категория 0/5
1. Бланширайте листата зеле и ги изцедете.
2. Във всяко листо сложете парче козе сирене, разполовена фурма без костилка и малко мед. Завийте сармички.
3. Увийте всяка сарма в алуминиево фолио и ги наредете в тавичка. Печете 10 минути.
4. Развийте сармите и ги гарнирайте със сурови орехи.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Бианка Янсен