Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Зеленчуци с камамбер на фурна

категория 0/5
1. Нарежете зеленчуците на кръгчета. Намажете с олио тавичка и подредете като керемидки първо тиквичките, след това патладжаните и доматите. Ако са ви останали тиквички, наредете още един ред от тях. Овкусете със сол и черен пипер.
2. Нарежете сиренето на големи филии и ги наредете плътно върху зеленчуците. Запечете зеленчуците  за 25 минути на 180 градуса.
3. Запечете лешниците за около 5 минути. След като изстинат ги нарежете.
4. Нарежете хляба на филии, намажете ги с масло и ги запечете в грил-тиган за около 4 минути.
5. За плодовата салата нарежете на тънки ивички смокините и ябълката. Премахнете кората и ципите на портокала и го нарежете на парчета. Поставете плодовете в купа и добавете стафидите и нарязаните лешници. Разбъркайте.
6. Сервирайте печени зеленчуци с камембер, като ги полеете със соса от тях, гарнирани с филия хляб и плодова салата.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен