Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Запеканка с брюкселско зеле

категория 0/5
1. Сварете почистеното и измито брюкселско зеле в тенджера с много вода и сол за около 4-5 минути.
2. Сварете и пеннето за десетина минути. Изцедете ги и ги сложете в купа.
3. Нарежете на кубчета шунка от рибица или бут /до 20% мазнина/. Сиренето гауда също нарежете на кубчета и изсипете в купата. Добавете и чери доматчетата, и ситно нарязания магданоз. Объркайте продуктите и ги изсипете в предварително намазана с масло тавичка.
4. Залейте със сметаната и печете запеканката 15 минути на 200 градуса.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване: