Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Запеканка от червено зеле и кестени

категория 0/5
1. Сложете кестените да се изпекат във фурната за 10-15 минути, като предварително сте цепнали кората им. След това ще могат да се обелят лесно.
2. Нарежете зелете и лука на ивици. Задушете лука в малко олио и го добавете към нарязаното зеле в тенджерка. Добавете сока, пръчката канела, дафиновия лист, карамфила и кубчета ябълка. Захлупете и оставете зелето да поври половин час.
3. Обелете кестените и ги начупете в купа. Добавете намачкани сварени картофи, яйце и масло и разбъркайте.
4. В тавичка направете основа от задушеното зеле, а отгоре изсипете сместа от кестени и картофи. Поръсете с галета и запечете.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен