Замразени гъби пачи крак
Рецепта от: Примож Долничар
1. Подберете най-хубавите и здрави гъби. Накиснете в купа с вода за 5-10 минути и ги прецедете. След това измийте гъбите под темаща студена вода. Отцедете ги добре.
2. Подредете гъбите върху чиста кухненска кърпа. Щом изсъхнат, ги нарежете на 3-сантиметрови парчета.
3. Разтопете масло в тиган и задушете гъбите за кратко. Пригответе гъбите на порции.
4. Прехвърлете в кутия, подходяща за замразяване и поставете във фризера.
Продукти
- пресни гъби Пачи крак
- масло
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Стоян и Лора
Сиропирана баница с локум
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Стоян и Лора
Мини пайове с карфиол и бекон
Рецепти Божана Кацарова
Моята рецепта за миш-маш
Рецепти Джейми Оливър
Карпачо
Рецепти Джейми Оливър
Печени зеленчуци
Рецепти Джейми Оливър
Лесно фондю със сирене
Рецепти Ненад Великович
Камамбер със сушени плодове и прошуто
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Мариновани гъби