Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Заешка яхния /фенката/

категория 0/5
1. Нарежете бекона, лука и чесъна. В тиган с повечко зехтин запържете бекона и заешкото месо. Щом се запържи леко месото, добавете лука и чесъна. Овкусете със сол и пипер.
2. Добавете виното и бульона. Изтискайте сока на два лимона и сложете стръкчетата мащерка. Разбъркайте и оставете ястието да ври на тих огън 30 минути.
3. След това сложете обелените и нарязаните на кубчета картофи. Излейте готварската сметана и сложете резенчета лимони. Оставете ястието да ври 15 минути.
4. Нарежете магданоза на ситно, а маслините на колелца. Отделете зърната грозде. След като ястието е вряло 15 минути, отстранете лимоновите резени и добавете маслините, каперсите, гроздето и магданоза. Разбъркайте хубаво.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен