Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Задушено с месо от глиган с полента

категория 0/5
1. Нарежете зеленчуците на едро. Задушете в тенджера със зехтин първо лука. Добавете семената - бахар и хвойна. След това сложете и другите зеленчуци и месото, нарязано на едри кубчета. Овкусете със сол и пипер, разбъркайте и захлупете за кратко. След това излейте виното, пуснете стръковете подправки, няколко дафинови листа и доматено пюре от стъклена бутилка. Разбъркайте. Следва добавянето на индийско орехче и концентрираното доматено пюре. Захлупете ястието и го оставете да се задушава на слаб огън в продължение на час и половина.
2. За полентата изсипете малко по малко царевичното брашно във врящата вода, като бъркате непрекъснато до сгъстяване. След това добавете маслото и настърганото сирене. 3. Разстелете полента върху дъска или чиния и по средата сипете от задушеното.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
Рецепта на: Антонио и Дженаро