Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Задушено

категория 0/5
1. Вземете телешко или говеждо месо от плешка. Нарежете го на парчета и ги сложете в купа. Поръсете ги с брашното и ги оваляйте хубаво в него.
2. Нарежете лука и чесъна. Запържете ги до прозрачност в тенджера с олио и бучка масло. Добавете парчетата месо и разбъркайте докато месото покафенее от всички страни.
3. Нарежете на кубчета тиквичката, моркова и чушката. Доматите разрежете на четвъртинки. Добавете ги в тенджерата.
4. Изсипете червеното вино /или гроздов сок/. Пуснете кубчето бульон /купувайте бульон без консерванти!/ и добавете вода колкото да покрие продуктите. Захлупете, намалете огъня и оставете яхнията да къкри 2 часа.
5. Сварете картофите и направете пюре от тях, като добавите прясно мляко, малко масло и сол. Направете салата от маруля или друг вид зелена салата и я овкусете със сол, черен пипер, балсамов оцет и зехтин.
6. Сервирайте задушеното върху канапе от картофено пюре, гарнирано със зелена салата.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Принс ван ден Берг