Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Задушен зелен фасул

категория 0/5
1. Почистете и измийте пресния зелен фасул. Пуснете го във вряща вода за 2-3 минути. След това го изцедете и изплакнете със студена вода.
2. Нарежете чесъна на ситно и го запържете в тиган с повечко зехтин. Добавете зеления фасул и настържете кората на половин лимон. След това добавете нарязани маслини и разбъркайте. Задушете за 2-3 минути, докато фасулът стане крехък.
3. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете шепа ситно нарязан магданоз и полейте с малко лимонов сок. Сервирайте като гарнитура.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн