Начин на приготвяне:

1. Направете това предястие непосредствено преди консумирането му. Разрежете главите бок чой по дължина, на четири и ги измийте.
2. Загрейте сусамовото олио в тиган. Сложете бок чоя /зеле или други азиатски зеленолистни зеленчуци/. Добавете настъргания джинджифил, солта и водата. Захлупете тигана и задушете бок чоя за 3-4 минути.
3. Прехвърлете бок чоя в чиния и го поръсете с черен сусам.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/

Продукти

  • 6 глави бок чой
  • 2 ч.л. сусамово олио
  • 2 ч.л. настърган джинджифил
  • щипка сол
  • 0.25 ч.ч. вода
  • 1 с.л. черен сусам

Свързани рецепти