Начин на приготвяне:
1. Направете това предястие непосредствено преди консумирането му. Разрежете главите бок чой по дължина, на четири и ги измийте.
2. Загрейте сусамовото олио в тиган. Сложете бок чоя /зеле или други азиатски зеленолистни зеленчуци/. Добавете настъргания джинджифил, солта и водата. Захлупете тигана и задушете бок чоя за 3-4 минути.
3. Прехвърлете бок чоя в чиния и го поръсете с черен сусам.
За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
Продукти
- 6 глави бок чой
- 2 ч.л. сусамово олио
- 2 ч.л. настърган джинджифил
- щипка сол
- 0.25 ч.ч. вода
- 1 с.л. черен сусам