Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Яйчен крем с индийски подправки

Стъпки

  1. Prev1/5Next

    1. Сложете млякото в тенджера. Остържете вътрешността на шушулката ванилия и я добавете заедно с пръчката канела, захарта и гарам масалата. Млякото трябва да ври около 20 минути. След това оставете млякото да изстине и го прецедете.
  2. Prev2/5Next

    2. Отделете жълтъците от белтъците. Белтъците не се използват.
  3. Prev3/5Next

    3. Разбийте жълтъците докато си променят цвета и се сгъстят. След това на тънка струйка добавете млякото.
  4. Prev4/5Next

    4. Сложете формички за крем в тава и налейте вода до средата на купичките.
  5. Prev5/5Next

    5. Единият вариант е да сложите от яйчената смес и когато е готов крема да го гарнирате с горски плодове и листа мента. Другият вариант е да сложите на дъното на формичката малко горски плодове и върху тях да изсипете яйчена смес.
    Кремът се пече на водна баня на 180 градуса за 20 минути.
категория 0/5
За деца:
не
За вегетарианци:
не