Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Ягодов чийзкейк

категория 0/5
1. Натрошете бисквитите и ги залейте с разтопеното масло. Смесете ги с ръце. Намажете дъното на кръгла форма за печене с масло и го покрийте с парче хартия за печене. Изсипете бисквитите с маслото и хубаво ги притиснете към дъното.
2. Остържете семената на ванилията и ги смесете с всички останали продукти с помощта на кухненски робот или миксер. /Може да използвате смес от извара и крема сирене или рикота и крема сирене./ Излейте сместа върху основата от бисквити.
3. Печете чийзкейка 1 час в предварително загрята на 130 градуса фурна. След това оставете чийзкейка хубаво да изстине и го охладете за няколко часа в хладилник.
4. В тенджерка загрейте за малко конфитюра и след като го дръпнете от котлона добавете към него почистените и нарязаните на четвъртинки ягоди. Разбъркайте.
5. Поднесете парче чийзкейк, залято с ягодов топинг.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен