Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Ябълков коблер

Стъпки

  1. Prev1/3Next

    1. Обелете ябълките и ги нарежете на парченца. Сложете ги в купа и ги разбъркайте с всички продукти за заливката.
  2. Prev2/3Next

    2. Сипете ги в малка тавичка с приблизителни размери 25/25 см, леко намазана с малко масло.
  3. Prev3/3Next

    3. В купа разбъркайте маслото със захарта, прибавете яйцето, а след това брашното, пресято с ванилията и бакпулвера. Сипете тестото на неравномерни части върху ябълките. При печенето то ще се разлее.
    4. Изпечете сладкиша в загрята на 170* фурна за около 25-30 мин.
    Поднесете сладкиша леко топъл, като загребвате от него с лъжица. Гарнирайте го със сметана или топка ванилов сладолед

категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли