Волски опашки
1. Подредете опашките в тавичка, постлана с хартия за печене. Поръсете ги със сол и черен пипер и ги печете 30 минути в предварително загрята фурна на 220 градуса.
2. Обелете джинджифила и го нарежете на тънки филийки – 18 броя. Обелете скилидките чесън. Настържете кората на портокала на едро. В купа смесете доматения сок, водата, оцета, соевия сос и захарта.
3. Прехвърлете запечените опашки в дълбок керамичен съд с капак. Добавете филийките джинджифил, скилидките чесън, портокаловата кора, лютите чушки и звездичките анасон. Залейте с течните съставки. Поставете парче хартия за печене върху опашките и захлупете. Сложете съда във фурната, на 180 градуса за 2 часа и 30 минути.
Може да приготвите ястието 1-2 два преди сервиране.
За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
2. Обелете джинджифила и го нарежете на тънки филийки – 18 броя. Обелете скилидките чесън. Настържете кората на портокала на едро. В купа смесете доматения сок, водата, оцета, соевия сос и захарта.
3. Прехвърлете запечените опашки в дълбок керамичен съд с капак. Добавете филийките джинджифил, скилидките чесън, портокаловата кора, лютите чушки и звездичките анасон. Залейте с течните съставки. Поставете парче хартия за печене върху опашките и захлупете. Сложете съда във фурната, на 180 градуса за 2 часа и 30 минути.
Може да приготвите ястието 1-2 два преди сервиране.
За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.