Подготовка
1. Направете бульон от изброените продукти.
2. Изрежете квадратчета от не напълно отпуснато бутер тесто с размери 10 на 10 см. Използвайте по две квадратчета за един волован. В тава, постлана с хартия за печене, поставете долните квадратчета, намажете краищата им с разбито яйце. Върху горното квадратче с помощта на ринг отбележет кръгче, но без да го отлепяте. Поставете едно върху друго двете квадратчета. 3. Върху капачетата направете леки резки с нож. Намажете волованите с яйце.
Поставете ги в хладилник за 1/2 час, а после ги изпечете за 15 минути на 180-200 г
Продукти
За бульона:
- 1 долно пилешко бутче
- 1 пилешко филе
- 1 морков
- 1 глава лук
- 1 стрък праз
- 1 връзка магданоз
- 1 индийско орехче
- сол и пипер
За рагуто:
- 400 г пилешко месо
- 700 мл пилешки бульон
- 150 г гъби
- 50 г масло
- 60 г брашно
- 2 с.л. нарязан магданоз
- сол и черен пипер на вкус
- 200 мл течна сметана
- 8 квадратчета бутер тесто
- 1 яйце