Начин на приготвяне:

1. Почистете и бланширайте зеления боб във вряща подсолена вода за 8 минути. Веднага след това го прехвърлете в купа с леденостудена вода, за да запази боба цвета си. Прецедете го.
2. За соса прецедете рибата тон и я сложете в купа. Добавете майонезата и киселото мляко. Овкусете с черен пипер и разбъркайте хубаво.
3. Нарежете на ивички вътрешността на зелена салата

Продукти

  • 150 г зелен фасул
  • 80 г риба тон от консерва
  • 2 с.л. майонеза
  • 1 с.л. кисело мляко
  • 1 зелена салата
  • сърцевината
  • 4 с.л. черни маслини без костилки
  • 2 с.л. каперси
  • 200 г печено телешко месо
  • зехтин
  • 12 чери доматчета
  • 2 с.л. балсамов оцет
  • 40 г пармезан

Свързани рецепти