Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Виетнамска супа фо

категория 0/5
1. Сложете в тенджера телешкия джолан или опашки с водата. Оставете ги да заврят. 
2. Разрежете на половини лука, шалота и корена джинджифил, без да ги белите. Изпечете ги на скара откъм вътрешната им страна, до почерняване.
3. Отпенете бульона и поставете печените зеленчуци в него. Добавете и зеленчуците за супа по ваш избор, ситно нарязани. Пуснете анасона, карамфила и канелата в супата. Добавете и малко рибен сос. Оставете супата да ври около 3 часа, като я отпенвате редовно. След това прецедете бульона.
4. Замразете пържолата. Накиснете в топла вода оризовото фиде. Нарежете морковите, репичките, лютата чушка и праза на много тънко. Нарежете и замразената пържола на тънки парченца.
5. В купичка сложете малко фиде на дъното, тънко нарязани сурови зеленчуци, листенца кориандър, парченца замразено месо и залейте с бульон. Гарнирайте с резен лайм.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен