Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Виенски телешки гулаш

категория 0/5
1. Нарежете лука на ивици и го запържете в зехтин. Добавете телешкото за готвене на кубчета. Запържете. Добавете скилидката чесън, нарязана на ситно, а след това и едри кубчета чушка. Сложете червения пипер така, че да има допир с дъното на тенджерата. Разбъркайте. Добавете оцета и водата и оставете гулаша да ври 40-45 минути.
2. Добавете лимона, разрязан на две и сметаната. Овкусете със сол и черен пипер. Сложете и царевичното нишесте, разтворено в малко студена вода. Когато гулаша е готов, извадете лимона.
3. Сервирайте гулаша върху сварена паста. Поръсете със ситно нарязан зелен лук.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен