Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Виенски шницел

категория 0/5
1. Смелете фино хляба и го сложете в чиния.
2. Разбийте яйцата.
3. Изберете хубаво и не мазно телешко месо. Всяко парче месо сложете между две парчета прозрачно фолио и го начукайте докато се изтъни. Поръсете го от двете страни със сол и черен пипер.
4. Овалвайте парчетата месо в брашно, след това в яйце и накрая в галетата. Изпържете ги в предварително разтопено и прецедено масло. Отцедете готовите шницели върху кухненска хартия.
5. Поръсете шницелите с лимонов сок.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен